|
GM-owi gratulujemy zmiany czerwonej. |
| Autor |
Wiadomość |
Membersik

Dział: body
|
Wysłany: Pon Mar 05, 2007 17:23
|
|
|
| 4pack napisał/a: | UWAGA UWAGA TRZYMAJCIE SIE JAK NAJDALEJ OD RUMUNA
Nie dba o swoja higiene osobista czego dowodem są łażące po nim WSZY |
Te "4pack" to ty masz chyba wszy i mendy a twoje dzieci to złodzieje. Na cholere piszesz takie rzeczy chyba masz sokoli wzrok że to widzisz.
Poj....ało cię czy co?
Nie bronię go wcale ale takich rzeczy się nie pisze.
Powiedz mu to prosto w oczy to cię chyba zaj..bie.HA HA HA |
|
|
|
|
 |
|
|
RedSucza

|
Wysłany: Wto Mar 06, 2007 20:38
|
|
|
a taaam odrazu jeden z nich hehe ale jakby nie bylo to są wporzo ludzie zdominowani przez jednego lysego górnika ktoremu najeb#$ło funkcji |
_________________ Jestem synem taty mego |
|
|
|
|
 |
backspace

|
Wysłany: Czw Mar 08, 2007 19:01
|
|
|
| To fakt chłopaki z czerwonej są OK tylko mają takich TL-ów co wchodzą tacie w .... bez mydła. Najlepszy w tej konkurencji jest ten krasnal ze śniegim we włosach co nawet ukończył zawodówkę i zastał brukarzem - kwalifikacje w sam raz na TL |
|
|
|
|
 |
Despero

|
Wysłany: Pią Mar 09, 2007 10:54
|
|
|
Z tego co wiem to skończył jakieś studium.
A propos to skąd tu zaś jakaś BABA na Body?
[ Dodano: Pią Mar 09, 2007 10:59 am ]
Krasnal nie krasnal jakoś mi się z nim dobrze pracuje.
Chłop wie czego chce i niewidać zeby był taki jak piszecie, no ale cóż to wasze komentarze.
Ja osobiście jestem innego zdania.
Większa od niego wazelina to nikt inny jak sam tłuścioch.(moja obserwacja potym jak dostał C jest nie do rozje..nia) |
|
|
|
|
 |
Membersik

|
Wysłany: Pią Mar 09, 2007 12:14
|
|
|
I tu się z tobą zgodzę DESPERO od kilku tygodni widać jak ta tłusta d..a kręci się przy TACIE, gdzie Tata tam i On momencik i już jest przy nim ostatnio chyba z pół godziny gadali przy kiblu(może mają wspólne zainteresowania)(przy kiblu) HA HA HA.
No cóż czas ocen nieubłagalnie się zbliża. A na niego proponuję uważać podobno podpie..ala nie tylko swoich Teamowych Team Liderów ale i nas memberków. |
|
|
|
|
 |
Welder

Dział: Body
|
Wysłany: Sro Mar 14, 2007 02:45
|
|
|
Pozdrowienia dla terminatorów...
Jestem w stanie zrozumieć że Wy lubicie zapie...ać, nie wiem może żyjecie tylko pracą, ale bez przesady!!! Ja chce być w stanie po pracy jeszcze funkcjonować, żyć a nie odpoczywać przed kolejną batalią o plan jak pojedzie 30szt./h. Z tego co się orientuje to racze proces powinien być dostosowany do oczekiwanej wydajności. A Wy swoim bieganiem pokazujecie że nie trzeba nic zmieniać wystarczy tylko ludzi bardziej popędzać. Przez takie pokazówki inne zmiany potem się muszą dostosować bo jak jedni potrafią to czemu inni mieliby nie zrobić? Jakbym chciał pobiegać to bym został sportowcem, a robota na body jest i tak wystarczająco przej...ana i bez biegania...
Zastanawiam się na czym polega "fenomen" taty że potrafi on zmotywować ludzi do takiego tempa pracy???(wolałbym nie sprawdzać tego na własnej skórze)
A takim typom jak ten kolo z dash panela 1 to powinni zakazać pracy w tej fabryce, takt w 55s!?! Może go trzeba na badania wysłać czy nie ma przypadkiem ADHD, bo go energia za bardzo rozpiera |
_________________ ...zgrzewać każdy może, trochę lepiej lub trochę...szybciej ;P |
|
|
|
|
 |
daSilva

|
Wysłany: Pią Mar 16, 2007 18:09
|
|
|
Na szczęście kolo o którym piszesz "awansował" na niebieską , może teraz nie będzie biegał z panelami bo trafił na saidy . |
|
|
|
|
 |
Welder

Dział: Body
|
Wysłany: Sob Mar 17, 2007 01:59
|
|
|
| daSilva napisał/a: | Na szczęście kolo o którym piszesz "awansował" na niebieską , może teraz nie będzie biegał z panelami bo trafił na saidy . |
To teraz to "biedactwo" zanudzi się na śmierć na tych saidach, albo będzie wyręczał kolegów i robił bo 3 stacje w jednym takcie... Będzie okazja do kolejnego "udanego" warsztatu CIP |
_________________ ...zgrzewać każdy może, trochę lepiej lub trochę...szybciej ;P |
|
|
|
|
 |
|
|
daSilva

|
Wysłany: Sob Mar 17, 2007 12:40
|
|
|
| A swoją drogą kolo w ciągu 4 miesięcy pracy miał 3 wypadki (czoło,kolano,dłoń-wszystko porozcinane) i dalej pracuje. Dlaczego? BO BIEGA JAK WARIAT ŚRUBUJĄC WYDAJNOŚĆ!!!! A takich wariatów GM-owi potrzeba. Niestety:( A że przy okazji kogoś uszkodzi lub zabije? No cóż, Adeccowcó ponoć mnóstwo za bramą czeka.... |
|
|
|
|
 |
Despero

|
Wysłany: Nie Maj 27, 2007 12:00
|
|
|
Jedno mnie tylko zdziwiło Ostatnio krzywym uchem słyszałem rozmowę Rumuna z innym Tl z Ub Astra:
To stwierdzenie Rumuna: Przydał by się u nas na zmianie ktoś taki jak " Malatyński" chyba nie pomyliłem nazwiska) podobno SIP-owiec z body z zielonej zmiany on przynajmniej zadbał by oto aby w miarę było bezpiecznie ( chodziło o odkładanie paneli na ziemie) raz by wdu*ił jakąś karę Tacie to by się facet uspokoił.
Trochę go nie rozumiem bo z waszych wypowiedzi wynika że to jakaś wazylina a tu naraz słyszę coś naprawdę innego.
Hmm trochę zastanawiające.
Przecież jakby był taki to by miał to w du*ie. |
|
|
|
|
 |
Membersik

|
Wysłany: Nie Cze 17, 2007 16:23
|
|
|
| A jednak stało się zakaz odkładania paneli na podłogę przynajmniej MOTORKÓW jestem ciekawy kto za tym stoi |
|
|
|
|
 |
|
|