|
GL też człowiek. |
| Autor |
Wiadomość |
GORG

Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Czw Gru 28, 2006 20:33
|
|
|
Jak zawsze tylko potraficie narzekać na swoich GL ciekawe jak będziecie pisać po rotacji Gl bo takowe sie szykują |
|
|
|
|
 |
|
|
memberek

Dział: body
|
Wysłany: Czw Gru 28, 2006 20:59
|
|
|
Ja czekam na nowego GL-a,mój stary poszedł na pilota..Podobno pan Beee będzie rządził na MC Zafira... |
_________________ GMMP-nie polecam... |
|
|
|
|
 |
GORG

|
Wysłany: Czw Gru 28, 2006 22:14
|
|
|
| A pan beeeeeeeeee nazywacie Piotra nie wiem czy będziesz zadoeolony z nowego a kto tam przychodzi bo nie pamiętam ???? |
|
|
|
|
 |
Fantomas

|
Wysłany: Sob Gru 30, 2006 15:54 jak zwykle narzekacie...
|
|
|
Panie GORG nie narzekamy jak zwykle bo pozwolę sobie zacytować:
Piszę celowo z reguły zły bo są i dobrzy GL owie jak pewnie wszyscy wiemy ale jest ich naprawdę mało....
chcę tylko zwrócić uwagę koledze niktważny aby nie porównywał Gl-ów do Downów bo ich obraża, podam przykłady aby nie być gołosłownym:
super dobry człowiek ... tzw mózg lub chory
super dobry człowiek ... guzik
super dobry człowiek ... żur
super dobry człowiek ... lechowski
itp
spróbuję wymienić tych drugich
nie do końca dobrzy ale w miarę uczciwi np:
fojas, sotwin może się mylę ale wydaje mi się , że byli dobrzy dopóki ich nie zaczęto gnoić za bzdury.
Pamietajcie , że dobrzy dla Tl-ów i Tm-ów to źli dla góry i szanujcie ich za ich zasady bo nie mają lekko u swoich przełożonych, którzy zgodnie z zasadami szacunku wpajanymi od lat mają w d... współpracę i w/w szacunek
jeżeli się mylę w stosunku do w/w Dobrych Gl-ów to poprawcie mnie i sorki |
_________________ Nie wszystko złoto co się ?wieci, nie wszystko miłe co jest prawd?... |
|
|
|
|
 |
skalpel

Dział: GMMP
|
Wysłany: Sob Gru 30, 2006 18:08 Re: jak zwykle narzekacie...
|
|
|
| Fantomas napisał/a: |
chcę tylko zwrócić uwagę koledze niktważny aby nie porównywał Gl-ów do Downów bo ich obraża, |
kogo downów czy GL'i
na ale dobra kurcze wezmę w obrone tego niktosia nie wiem co w tym stwierdzeniu było obraźliwe jak dla mnie to był tylko przykład jak ludzie rozumują ale mogę się mylić
| Cytat: | | Taki GL mimo że macie o nim kiepskie zdanie nie jest przecież totalnym idiotą czy downem i potrafi wyciągać wnioski i nauczkę z różnych sytuacji, w których się znalazł (przynajmniej w znakomitej większości). |
a co do mózga to przeciez wiele postów na jego temat na tym forum było bardzo negatywnych więc jak to jest |
|
|
|
|
 |
Fantomas

|
Wysłany: Czw Sty 04, 2007 16:42
|
|
|
no racja zapewne niktważny nie chciał nikomu niesłusznie dokopać, racja jest jedna nie wszyscy GL-owie sa świniami a te dobre okazy wśród nich to tylko wyjątki potwierdzające regółę.
Póki co to życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku |
_________________ Nie wszystko złoto co się ?wieci, nie wszystko miłe co jest prawd?... |
|
|
|
|
 |
MrKtos

|
Wysłany: Wto Sty 09, 2007 20:03
|
|
|
Fantomas ...masz absolutną rację ...
Ale co tam GL'y ... dobrze, że nam w końcu fajną dziewczynę z relacji dali |
|
|
|
|
 |
|
|
Black

|
Wysłany: Pon Sty 15, 2007 16:38
|
|
|
wyraze swoje skromne zdanie na temat wszystkich GL-i w naszym zakladzie to zwykle cioty o ktorych nie warto wspominac ,a tym bardziej zakladac tematow na forum |
_________________ By starsi nie stali pod deszczem co runął ze wszystkich zebranych wstydów
jest to krótka opowieść o Silsowskiej Radzie Żydów |
|
|
|
|
 |
skalpel

|
Wysłany: Wto Sty 16, 2007 18:32
|
|
|
| Black napisał/a: | | ... skoro nie masz poszanowania drugiego czlowieka ?? albo jestes az tak glupi ,albo az tak nawiny ... |
w kontekście tego jak się ma twoja wypowiedź
| Black napisał/a: | | wyraze swoje skromne zdanie na temat wszystkich GL-i w naszym zakladzie to zwykle cioty o ktorych nie warto wspominac ,a tym bardziej zakladac tematow na forum |
no chyba że faktycznie GL to nie człowiek
nic do ciebie Black nie mam ale przyznasz chyba że brak ci konsekwencji |
|
|
|
|
 |
Black

|
Wysłany: Sro Sty 17, 2007 17:43
|
|
|
hmm ja nigdy nie ukrywalem ze nie mam poszanowania ludzi ponizej pewnego wyksztalcenia ,nie kryje tego i nigdy nie bede tego kryl jesli chodzi o wypowiedzi do bochuna to przyczepilem sie tylko z jednego wzgledu ze namawia ludzi do stworzenia nowych zwiazkow ,pisze jakiejs tam bzdety kopiowane z neta po czym nastepuje zwrot o 180 st. i zaczyna ich obrazac ;] |
_________________ By starsi nie stali pod deszczem co runął ze wszystkich zebranych wstydów
jest to krótka opowieść o Silsowskiej Radzie Żydów |
|
|
|
|
 |
Anzelm

Dział: MPC
|
Wysłany: Sro Sty 17, 2007 21:59
|
|
|
| A ja tam lubie wszystkich GLi i TLi i TMów, SMów, UMów i nawet RRów Wszystkich wogóle lubie... tak jak ja ich lubie to nikt ich nie lubi. Black a jak ja jestem z wykształceniem zawodowym to mnie nie szanujesz? To ty pwenie jakiś bardzo kształcony jesteś i z plepsem się nie zadajesz... |
|
|
|
|
 |
skalpel

|
Wysłany: Sro Sty 17, 2007 22:17
|
|
|
| Black napisał/a: | | hmm ja nigdy nie ukrywalem ze nie mam poszanowania ludzi ponizej pewnego wyksztalcenia ,nie kryje tego i nigdy nie bede tego kryl |
to ty pewnie jaki doktor jestes albo i nawet profesor
zauważ że wrzuciłes do wora wszystkich GL jako cioty, bo nie masz poszanowania dla ludzi poniżej pewnego wykształcenia, a wielu z nich to magistrowie ba nawet wśród TL'i też się tacy zdarzają. więc jak jest z tym twoim poziomem |
|
|
|
|
 |
4pack

|
Wysłany: Nie Sty 21, 2007 21:39
|
|
|
| Nawet wśród Tm znajdują sie magistrowie i co ty na to? |
|
|
|
|
 |
wampirzek

|
Wysłany: Pią Sty 26, 2007 18:55
|
|
|
| skalpel napisał/a: | to ty pewnie jaki doktor jestes albo i nawet profesor
zauważ że wrzuciłes do wora wszystkich GL jako cioty, bo nie masz poszanowania dla ludzi poniżej pewnego wykształcenia, a wielu z nich to magistrowie ba nawet wśród TL'i też się tacy zdarzają. więc jak jest z tym twoim poziomem |
pewnie iloraz inteligencji ma wyzszy niż wszyskie GLe razem wziete
to bedzie (wszystkie działy,grupy,zmiany) ze 200GLi x 1stopien inteligencji
łoooooooooj poprostu muzgowiec IQ 200 - sie skubaniec marnuje
ja to bym dola mial robiac kolo takiego muzgowca |
|
|
|
|
 |
|
|
members

Dział: GA
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2007 01:20
|
|
|
"sranie w banie"
piszecie cokolwiek żeby tylko coś napisać
a pamięta ktoś jeszcze jaki jest temat - bo ja musiałem przebić się przez 3 strony tekstu i zatraciłem się w tym temacie
GL też człowiek
jasne są ludzie i ludziska - tak samo na lini jak i w arei
jednak nie zapominajmy o jakiejś tam hierarchii ale też i szacunku w jedną jak i też drugą stronę, to że jesteśmy wszyscy per TY nie do końca znaczy że jesteśmy równi bo niestety są też ci równiejsi i mogą nam nasrać w papiery. Jednak dziękuje tym "równiejszym" że mimo że wiedzą to nie widzą (czyt. nie chcą widzieć) tego co czasem wyczyniamy na lini. Wszyscy jedziemy na jednym wózku i jeśli człowiek człowiekowi nie będzie człowiekiem to - to nie pojedzie
W grupie siła więc 3majmy się razem wszyscy bo jeśli coś się stanie to zawsze da rade się jakoś dogadać - tym bardziej że niema ludzi bez winy a w dzisiejszych czasach "ręka rękę myje" kto powiedział że zwykły member nie może stanąć w obronie TL-a czy GL-a a w 2 strone zdaża się to częściej niż się nam wydaje i nie raz byłem tego świadkiem chociaż sam jestem membrem to nieraz pitłem z lini na faje czy po kawę i chcąc niechcąc napatoczyłem się na jednego z drugim, i pewnie zapytacie co dalej?? no i właśnie że nic a jeśli byłby hu**em to wpis nagana i czort wie co jeszcze a tak tylko skrzywiona mina i nie rób tego więcej. Oczywiście że dalej pale jak linia jedzie tylko bardziej uważam i nie jaram w kiblach - lepiej wyjść na palarnie niż mieć przerąbane że palisz tam gdzie jest to zabronione (kibel itd.) |
|
|
|
|
 |
|
|