|
Filmik |
| Autor |
Wiadomość |
memberek

Dział: body
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Sob Mar 03, 2007 00:23 Filmik
|
|
|
| Co sądzicie o zdarzeniu z nieszczęsnym filmikiem,gdzie przez ten wspomniany filmik wyleciał TL M.Dla mnie to trochę przesada żeby zwalniać za takie coś.Normalnie paranoja... |
_________________ GMMP-nie polecam... |
|
|
|
|
 |
|
|
zafir'ek

|
Wysłany: Sob Mar 03, 2007 10:06
|
|
|
o jaki film chodzi?? może ktoś coś więcej napisać, bo nie jestm w temacie |
|
|
|
|
 |
memberek

|
|
|
|
|
 |
shv1

|
Wysłany: Sob Mar 03, 2007 10:34
|
|
|
Cos u mnie nie dzialal ten link, ale tu powinno byc ok:
|
|
|
|
|
 |
memberek

|
Wysłany: Sob Mar 03, 2007 12:07
|
|
|
| Może dlatego nie działał,bo dużo ludzi chciało go obejrzeć.Dzięki za pomoc Shoovarek1 |
|
|
|
|
 |
skalpel

Dział: GMMP
|
Wysłany: Sob Mar 03, 2007 14:43
|
|
|
nadal nie działa |
|
|
|
|
 |
mamona

|
Wysłany: Sob Mar 03, 2007 15:57
|
|
|
Każdy dobrze wie, że byli to dwaj kumple i nakręcili to tylko do jaj- trzeba być ślepym żeby tego nie zauważyć, no, ale niestety na dzień dzisiejszy w tym zakładzie jest kapowanie i podpierdzielanie innych.
Na tłoczni od dawna stosuje się tą taktykę - lepiej dwa razy kogoś podpierdzielić niż raz coś fizycznie zrobić, bo od kapowania ma się lepsze stosunki z kierownictwem, natomiast od roboty fizycznej można się nabawić jakiejś choroby zakaźnej. |
|
|
|
|
 |
|
|
brudnawoda

|
Wysłany: Sob Mar 03, 2007 17:17
|
|
|
Coś ten link nie działa.... |
_________________ Jest ok' kurna.... |
|
|
|
|
 |
GORG

|
|
|
|
|
 |
skalpel

|
Wysłany: Sob Mar 03, 2007 23:50
|
|
|
a o kogo wlaściwie chodzi. bo tak tajemniczo piszecie. kiedy to było bo jakoś wielkiej afery nie było na zakładzie. |
|
|
|
|
 |
Fantomas

|
Wysłany: Nie Mar 04, 2007 01:30 tłocznia?
|
|
|
no tak jakiś czas temu jeden TL z blankingu też zoształ podpierd.....y,
a jego najlepszy kumpel do dziś p,,,,,,,a |
_________________ Nie wszystko złoto co się ?wieci, nie wszystko miłe co jest prawd?... |
|
|
|
|
 |
memberek

|
Wysłany: Nie Mar 04, 2007 09:57
|
|
|
| skalpel napisał/a: | a o kogo wlaściwie chodzi. bo tak tajemniczo piszecie. kiedy to było bo jakoś wielkiej afery nie było na zakładzie. |
We czwartek poszła wiadomość o tym,że kogoś wyrzucili za komórkę z lini.Potem okazało się,że to był TL z fine line i wyleciał za nakręcenie filmiku i puszczeniu go w internecie.TL był Michał J.wporzo gościu.Zobaczymy co powiedzą w poniedziałek coś na ten temat zresztą wejdź sobie na link i poczytaj komentarze.Ruszyło to ludzi mnie zresztą też. |
|
|
|
|
 |
yovi76

|
Wysłany: Nie Mar 04, 2007 13:05
|
|
|
| to teraz już wiem czemu w czwartek za pisanie sms-a dojebał sie do mnie GL i o mało wpisu nie dostałem. |
_________________ Y......O......V......I |
|
|
|
|
 |
skalpel

|
Wysłany: Nie Mar 04, 2007 21:04
|
|
|
| memberek napisał/a: | | skalpel napisał/a: | a o kogo wlaściwie chodzi. bo tak tajemniczo piszecie. kiedy to było bo jakoś wielkiej afery nie było na zakładzie. |
We czwartek poszła wiadomość o tym,że kogoś wyrzucili za komórkę z lini.Potem okazało się,że to był TL z fine line i wyleciał za nakręcenie filmiku i puszczeniu go w internecie.TL był Michał J.wporzo gościu.Zobaczymy co powiedzą w poniedziałek coś na ten temat zresztą wejdź sobie na link i poczytaj komentarze.Ruszyło to ludzi mnie zresztą też. |
komentarze ciekawe tyle że niektóre zahaczają o paragrafy KK |
|
|
|
|
 |
|
|
memberek

|
Wysłany: Nie Mar 04, 2007 22:00
|
|
|
| skalpel napisał/a: | | memberek napisał/a: | | skalpel napisał/a: | a o kogo wlaściwie chodzi. bo tak tajemniczo piszecie. kiedy to było bo jakoś wielkiej afery nie było na zakładzie. |
komentarze ciekawe tyle że niektóre zahaczają o paragrafy KK |
Dziwisz się??Ludziom trochę puściły nerwy.A ty byś się nie wkurzył??Chociaż co niektóre komentarze fakt ostre były.. |
|
|
|
|
 |
|
|