|
Filmik |
| Autor |
Wiadomość |
skalpel

Dział: GMMP
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Nie Mar 04, 2007 22:12
|
|
|
nerwy nerwami ale groźby pod adresem konkretnych osób to już nie przelewki. jak ktos je potraktuje poważnie to może byc nie wesoło
pamiętasz co było w Indesicie |
|
|
|
|
 |
|
|
batonik

|
Wysłany: Pon Mar 05, 2007 00:26
|
|
|
Grożenie nie na miejscu, ale niech ludzie wiedzą jak tu jest
Najlepszy jest kolo, który napisał, że fajnie u nas w pracy jest... |
|
|
|
|
 |
łysy_olo

Wiek: 99 Dołączył: 13 Sty 2007 Posty: 126 Skąd: burdelowo
|
Wysłany: Pon Mar 05, 2007 19:38
|
|
|
Opel czy SILS wszystko jedno, na karzdym kroku podpier....cze i lizodupy.
Niby taki wielki kolega a sprzeda cię za uśmiech od GL-a. |
|
|
|
|
 |
constantine

.gif)
|
Wysłany: Pon Mar 05, 2007 20:02
|
|
|
No dobra, ale jak już kręcimy takie kawałki to lepiej je zatrzymać dla siebie i pooglądać sobie przed snem po nocce, a nie posyłać cholera wie jakiemu burakowi, znam Michała spoko, no ale sorry ma znajomych .....buraków |
|
|
|
|
 |
łysy_olo

Wiek: 99 Dołączył: 13 Sty 2007 Posty: 126 Skąd: burdelowo
|
Wysłany: Pon Mar 05, 2007 20:08
|
|
|
| No szkoda kolesia, też go trochę znałem i był spoko. |
|
|
|
|
 |
wampirzek

|
Wysłany: Sro Mar 07, 2007 08:55
|
|
|
| constantine napisał/a: | No dobra, ale jak już kręcimy takie kawałki to lepiej je zatrzymać dla siebie i pooglądać sobie przed snem po nocce, a nie posyłać cholera wie jakiemu burakowi, znam Michała spoko, no ale sorry ma znajomych .....buraków |
spoko byl fakt
tylko problem w tym ze takie filmiki na necie oglada kilkaset tysiecy ludzi
i raczej malo prawdopodobne zeby chociaz 0,0001% wiedziala ze to zart 2 kumpli
wiekszosc raczej odbierze to za fakt naduzyc ze strony przelozonych w oplu
to ze szefy zdecydowaly goscia wywalic z roboty to juz inna sprawa - glupota bo nadszarpnietego wizerunku i tak to niezmieni, wiec wystarczylo by dac mu nagane, zapedy rezyserskie by mu to schlodilo i po sprawie |
|
|
|
|
 |
gorbi

Dział: gmmp
|
Wysłany: Sro Mar 07, 2007 17:32 michał
|
|
|
| michał jest ok. a za taki filmik nie mieli podstaw zeby mu cokolowiek zrobić ,najwyzej wpis albo akcje korygującą .Wydaje mi sie ze michał dojżał do tego ze ma dosc pracy w tym bałaganie i poddał sie bez walki(kazdy sąd pracy przywrócił by go do pracy).zresztą na ostatnim spotkaniu z rytwinskim jeden z membrów powiedział ze dajcie mi kamere a nakrece wiecej takich scen i to nie ustawianych ... hehe szkoda ze nie widziałem miny rytka.... a komentarze pod filmikiem popieram! |
_________________ gorbi |
|
|
|
|
 |
|
|
xxxander

|
Wysłany: Sob Mar 10, 2007 21:10
|
|
|
| Wampirzek a skąd ktos oglądając ten film na necie ma wiedziec ze to sie dzieje w oplu nie widac tam zadnego symbolu czy loga firmy i raczej tylko osba która sie zna sie na autach rozpozna na tym filmie naszą fabryke, no chyba ze wcesniej przeczyta te komentarze ze to jest w oplu . I skoncz pieprzyc głupoty tak jak ta nasza dyrekcja. Bo jak żabol przydusił gościa to tylko miał rozmowe korygującą i nic wiecej . |
|
|
|
|
 |
skalpel

Dział: GMMP
|
Wysłany: Sob Mar 10, 2007 21:44
|
|
|
| xxxander napisał/a: | | Wampirzek a skąd ktos oglądając ten film na necie ma wiedziec ze to sie dzieje w oplu nie widac tam zadnego symbolu czy loga firmy i raczej tylko osba która sie zna sie na autach rozpozna na tym filmie naszą fabryke, no chyba ze wcesniej przeczyta te komentarze ze to jest w oplu . I skoncz pieprzyc głupoty tak jak ta nasza dyrekcja. Bo jak żabol przydusił gościa to tylko miał rozmowe korygującą i nic wiecej . |
na forum Toyoty jest odnosnik do tego filmiku w temacie o związkach. zgadnij jaka była reakcja gościa, który to skomentował.
fakt tylko jedna osoba ale pewien obraz można już mieć co dzieje się gdzie indziej.
ten filmik to jednak nie najmądrzejsza rzecz jaka mógł zrobic Michał. no może nie filmik ale powieszenie go w sieci. |
|
|
|
|
 |
Welder

Dział: Body
|
Wysłany: Sro Mar 14, 2007 02:23 Re: Filmik
|
|
|
| memberek napisał/a: | | Co sądzicie o zdarzeniu z nieszczęsnym filmikiem,gdzie przez ten wspomniany filmik wyleciał TL M.Dla mnie to trochę przesada żeby zwalniać za takie coś.Normalnie paranoja... |
Jak zobaczyłem ten filmik to miałem mieszane uczucia, bo nie znam tego Tl-a ani TM i nie wiedziałem, że są kumplami i jaja sobie zrobili... Jak widać w oplu nie wolno robić sobie żartów, bo to "poważna" fabryka Umieszczenie tego filmiku na necie to nie był dobry pomysł bo to że u nas jest dużo życzliwych to chyba wie każdy... Zastanawiam się tylko czy ktokolwiek pytał się czy to były wygłupy czy zwykły wykorzystywanie stanowiska przez tego Tl-a?? Za wygłupy i umieszczenie filmiku w necie to najwyżej powinna być najwyżej nagana, ale w tej firmie łatwiej jest widocznie kogoś od razu wyje..ć z pracy niż cokolwiek wyjaśnić.
LIZODUPCE SZYKUJCIE SIĘ BO DODATKOWY AWANSIK BĘDZIE |
_________________ ...zgrzewać każdy może, trochę lepiej lub trochę...szybciej ;P |
|
|
|
|
 |
|
|