|
Fantastyczne zarobki w ngk |
| Autor |
Wiadomość |
mroczek

.jpg)
Dział: NGK
Miejsce pracy: NGK Ceramics
|
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 18:54 Fantastyczne zarobki w ngk
|
|
|
| ostatnio w naszej kochanej firmie o niczym innym się nie mówi jak o rekordowej stawce godzinowej jednego z pracowników (słyszałem, że kwota sięgnęła 1700 zł) ... pytanie: ile jest w tym prawdy a ile plotki ?? |
|
|
|
|
 |
|
|
Warchoł

Miejsce pracy: Inne
|
Wysłany: Nie Cze 15, 2008 10:49
|
|
|
Słyszałem tę plotkę w takiej wersji-6 nowoprzyjętym pracownikom Warszawka zle wystawiła umowy (zamiast stawki miesięcznej wpisano godzinową) 5 zgodziło się na zmianę umów a szósty nie.Też interesuje mnię czy to prawda. Jeśli tak to gość zarobi w 8 godzin 13600 zł brutto. Też tak chcę! |
_________________ Pozdrowienia z Parzymiechów
Warchoł |
|
|
|
|
 |
mroczek

.jpg)
|
Wysłany: Nie Cze 15, 2008 11:01
|
|
|
a kto by nie chciał ... ) z drugiej strony zastanawie mnie fakt jak można się az tak pomylić ...przecież w umowie nie ma podanej stawki godzinowej a wynagrodzenie zasadnicze brutto ... a ja jutro muszę podejść po nową umowę:p 3maj kciuki hehe |
|
|
|
|
 |
Warchoł

Miejsce pracy: Inne
|
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 20:19
|
|
|
| majkel napisał/a: | | a ja jutro muszę podejść po nową umowę:p 3maj kciuki hehe |
I jak,dostałeś tą wymarzoną umowę? |
_________________ Pozdrowienia z Parzymiechów
Warchoł |
|
|
|
|
 |
mroczek

.jpg)
|
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 23:38
|
|
|
| Warchoł napisał/a: |
I jak,dostałeś tą wymarzoną umowę? |
hehe..jasne, że dostałem na całe dwa miesiące ( nie wiem czy mam się śmiać czy płakać) niestety ze stawką miesięczną ;pp |
|
|
|
|
 |
LORD VADER

|
Wysłany: Nie Paź 05, 2008 19:28
|
|
|
dla zainteresowanych,obecna stawka dla nowo przyjetych to 1.800 brutto i praca pod adecco,po przepracowaniu okolo roku ,przechodzi sie pod adecco 2 i stawka wzrasta,zaznaczam ze trzeba miec tez wysoka ocene z umiejetnosci.
pozdrawiam |
_________________ PRZEJDZ NA CIEMNA STRONE MOCY |
|
|
|
|
 |
mroczek

.jpg)
|
Wysłany: Nie Paź 05, 2008 20:53
|
|
|
| LORD VADER napisał/a: | dla zainteresowanych,obecna stawka dla nowo przyjetych to 1.800 brutto i praca pod adecco,po przepracowaniu okolo roku ,przechodzi sie pod adecco 2 i stawka wzrasta,zaznaczam ze trzeba miec tez wysoka ocene z umiejetnosci.
|
poprawka: nowy pracownik dostaje 1650 zł przez pierwsze 3 mies... pozniej przechodzi na stawke o ktorej mowisz |
_________________ Nie dyskutuj z człowiekiem prostym, bo sprowadzi Cię do swego poziomu...
 |
|
|
|
|
 |
Bubel

|
Wysłany: Pon Paź 06, 2008 16:42
|
|
|
obaj jestescie w bledzie dlatego ze po tych 3 miesiacach za 1650 brutto oczywiscie , dostaniesz 1780 zl niemartwcie sie na bułki wam starczy bo jak to sie mówi pracownik głodny to pracownik zły hehe |
|
|
|
|
 |
|
|
mroczek

.jpg)
|
Wysłany: Wto Paź 07, 2008 11:03
|
|
|
| ty rozniez jestes w bledzie ...po 3 mies dostanie 1782 zl mies ;pp szkoda ze brutto... |
_________________ Nie dyskutuj z człowiekiem prostym, bo sprowadzi Cię do swego poziomu...
 |
|
|
|
|
 |
yawasaka

|
Wysłany: Wto Paź 07, 2008 18:12
|
|
|
| Duzo krzyku bylo z tym pracownikiem ktory mial blednie wypelniony blankiet umowy. Z tego co slyszalem to raz ze nic nie wywalczyl a dwa ze juz u nas nie pracuje. Za bardzo sie spial i zachlannosc go zgubila. Takie tematy zalatwia sie polubownie a nie na forum. Sprawa byla dosc mocno naglosniona. Koles liczyl na kokosy i sie przeliczyl. |
|
|
|
|
 |
|
|