PRACOWNICZE.NET Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
DZIOBAKI
Autor Wiadomość
Kapelan

Wysłany: Nie Gru 25, 2005 7:20 pm   

Oto zdjęcie przedstawia dziobaka w gotowosci bojowej do dziobania czyli do wchodzenia w dupsko..... pozycja jest bardzo trudna ale jesli chce sie byc dziobakiem trzeba sie postarac a dla chcacego nic trudnego....... jakem rzekł Kapelan...... Niech szmoc będzie z wami :lol:

Tan-ghil 

Dział: Paint
Wysłany: Pon Gru 26, 2005 2:19 pm   

Ja mam lepszy sposob na dziobakow ... to waglik :]

Kapelan

Wysłany: Pon Gru 26, 2005 2:34 pm   

Waglik dobry pomysł ale niewiem czy bedzie skuteczny to silne stworzenia i tak ł?two sie niepoddawaja.......

gorbi 

Dział: gmmp
Wysłany: Pon Gru 26, 2005 3:42 pm   Te ...

no to pietnujcie a nie lejcie wode .... to s? jacy? na lakierni czy niema?

Kapelan

Wysłany: Pon Gru 26, 2005 7:02 pm   

Haha....... dobre napis?łbym ale ja pracuje z niektórymi wiec wole żyć w jednej zgodzie niż kłócić sie i miec zdupcone życie w pracy...... ale oni wiedza że sa dziobakami i nietrzeba mówic kto bo każdywie kto to jest..........

Tan-ghil 

Wysłany: Pon Gru 26, 2005 8:23 pm   

Hehe no wlasnie to jest takie piekne w tym wszyskim ze wiedza ze sa DZ?IOBAKAMI i ze wszyscy ich tak postrzegaja .... To napewnoe nie zapewnie im dobrego samopoczucia ...... przynajmnie tylko tyle na nasza strone Membrow ....

szaturn
[Usunięty]

Wysłany: Sro Gru 28, 2005 12:48 pm   

jeste?cie żoło?ni oni sie nie wstydz? tego czym s? a wy częsiecie tyłkami gdy macie anonimowo podać o kogo chodzi ..........................HA HA HA

Kapelan

Wysłany: Sro Gru 28, 2005 4:14 pm   

Dobre HA HA HA jak jestes taki odważny to prosze bardzo daje ci pole do popisu podaj pierwszy dziobaka którego znasz ciekawe czy niespeniasz..... HE HE HE !!!!! :lol:

Tan-ghil 

Wysłany: Pon Sty 02, 2006 12:44 pm   

Moze zacznijmy od tego ze 30-50 % tl-ow to dziobaki :/

OPLIK 

Wysłany: Wto Sty 03, 2006 8:45 am   

KONKRETY

Tan-ghil 

Wysłany: Wto Sty 03, 2006 6:21 pm   

lol ///// Kris ladnie sie ubawilem czytajac twojego posta ale niestety masz racje co niektorym brak kwalifikacji widac to szczegolnie na GA gdzei Tl-em sa ludzie ktorzy nie potrafia lub az potrafia pracowac na jednej stacji .... Hallo podobno to Telowie sa dla nas a nie odwrotnie ...Pytam sie wiec gdzei nasze wspanieale zasady GMS o ktore karzdy przelozony sie takmartwi ?!?!? Powiem tylko tyle ze do awansu powinno sie dojsc wytezona praca a nie dziobactwem .... bo jak maja nami kierowac ludzie ktorzy nie maja zielonego pojecia o tym jak tymi ludzimi kierowac ?!?!?
No coz jak widac te waszystki zasady ktore byly wpajane nam na wspanialmy Indaction to tylko p****ol ktorych nie widzi zwykly pracownik produkcyjny ,.,,,, wiec pytm sie po co przy kolejnym audycie mamy tak dazyc do idealu jesli zaraz po nim wszystko wraca na normy ?!?!

Kapelan

Wysłany: Wto Sty 03, 2006 8:16 pm   

Kurna hata....... Kris cos ty brał podczas sylwestra daj i mi troszke jakim ty jezykiem muwisz nic niekumam z tego to niejest Uniwersytet sl?ski wydział polonistyki to jest fabryka pro?ci ludzie mów po polsku a nie gwar?....... Dziobak to dziobak

Jestem sobie taki Dziobak.
Ptaka przypominam z dzioba.
Kaczy dziób mnie zdobi, ale ...
Ja nie jestem ptakiem wcale !
Ja tylko przedrzeĽniam ptaki,
Więc się złoszcz?, nieboraki !

Mały wierszyk dla dziobaków...... :P oraz fotka dla przypomnienia

Tan-ghil 

Wysłany: Sro Sty 04, 2006 3:32 pm   

lol

Kapelan ty to masz reke artysty ;p

LIGOPTYRYSTA 

Wysłany: Sro Sty 04, 2006 8:31 pm   

tak tak.to wszystko prawda.ostatnie awanse na TL-ow pokazaly dobitnie jak zostali mianowani na te stanowiska ludzie ktorzy nie maja o tym zielonego pojecia.Ba niektorzy nawet tego nie chcieli bo nie pisali o awans-tak to jakos samo na nich spadlo a teraz nie moga sobie poradzic z nowymi obowiazkami a co najsmieszniejsze nie potrafia sie dogadac nawet sami miedzy soba.No i takich to mamy naszych bezposrednich przelozonych.Tylko siasc i plakac.Sorry-poprawka.Pracowac i plakac.Napisze wiecej,ze ci nowi tl-e potrafia tez sobie nawzajem robic na zlosc.ZALOSNE.

OPLIK 

Wysłany: Czw Sty 05, 2006 1:57 pm   

Panowie,sledzę ten temat od pocz?tku i zaczynam się zastanawiac czy padn? jakies nazwiska ,czy to jest tylko sztuczne bicie piany,narzekacie i narzekacie nie maj?c zadnej męskiej odwagi i napisac że "TL Kowalski to jest go?ć a Malinowski to kawał mędy"z tym Malinowskim to myslę że trafiłem :lol: .Pozdrowienia dla wszystkich

Odpowiedz do tematu