|
DZIOBAKI |
| Autor |
Wiadomość |
Kapelan

|
Wysłany: Nie Gru 25, 2005 7:20 pm
|
|
|
Oto zdjęcie przedstawia dziobaka w gotowosci bojowej do dziobania czyli do wchodzenia w dupsko..... pozycja jest bardzo trudna ale jesli chce sie byc dziobakiem trzeba sie postarac a dla chcacego nic trudnego....... jakem rzekł Kapelan...... Niech szmoc będzie z wami |
|
|
|
|
 |
|
|
Tan-ghil

Dział: Paint
|
Wysłany: Pon Gru 26, 2005 2:19 pm
|
|
|
| Ja mam lepszy sposob na dziobakow ... to waglik :] |
_________________ Kazdy robi to co lubi .... |
|
|
|
|
 |
Kapelan

|
Wysłany: Pon Gru 26, 2005 2:34 pm
|
|
|
| Waglik dobry pomysł ale niewiem czy bedzie skuteczny to silne stworzenia i tak ł?two sie niepoddawaja....... |
|
|
|
|
 |
gorbi

Dział: gmmp
|
Wysłany: Pon Gru 26, 2005 3:42 pm Te ...
|
|
|
| no to pietnujcie a nie lejcie wode .... to s? jacy? na lakierni czy niema? |
_________________ gorbi |
|
|
|
|
 |
Kapelan

|
Wysłany: Pon Gru 26, 2005 7:02 pm
|
|
|
| Haha....... dobre napis?łbym ale ja pracuje z niektórymi wiec wole żyć w jednej zgodzie niż kłócić sie i miec zdupcone życie w pracy...... ale oni wiedza że sa dziobakami i nietrzeba mówic kto bo każdywie kto to jest.......... |
|
|
|
|
 |
Tan-ghil

|
Wysłany: Pon Gru 26, 2005 8:23 pm
|
|
|
| Hehe no wlasnie to jest takie piekne w tym wszyskim ze wiedza ze sa DZ?IOBAKAMI i ze wszyscy ich tak postrzegaja .... To napewnoe nie zapewnie im dobrego samopoczucia ...... przynajmnie tylko tyle na nasza strone Membrow .... |
|
|
|
|
 |
szaturn [Usunięty]

|
Wysłany: Sro Gru 28, 2005 12:48 pm
|
|
|
| jeste?cie żoło?ni oni sie nie wstydz? tego czym s? a wy częsiecie tyłkami gdy macie anonimowo podać o kogo chodzi ..........................HA HA HA |
|
|
|
|
 |
Kapelan

|
Wysłany: Sro Gru 28, 2005 4:14 pm
|
|
|
Dobre HA HA HA jak jestes taki odważny to prosze bardzo daje ci pole do popisu podaj pierwszy dziobaka którego znasz ciekawe czy niespeniasz..... HE HE HE !!!!! |
|
|
|
|
 |
|
|
Tan-ghil

|
Wysłany: Pon Sty 02, 2006 12:44 pm
|
|
|
| Moze zacznijmy od tego ze 30-50 % tl-ow to dziobaki :/ |
|
|
|
|
 |
OPLIK

|
Wysłany: Wto Sty 03, 2006 8:45 am
|
|
|
| KONKRETY |
|
|
|
|
 |
Tan-ghil

|
Wysłany: Wto Sty 03, 2006 6:21 pm
|
|
|
lol ///// Kris ladnie sie ubawilem czytajac twojego posta ale niestety masz racje co niektorym brak kwalifikacji widac to szczegolnie na GA gdzei Tl-em sa ludzie ktorzy nie potrafia lub az potrafia pracowac na jednej stacji .... Hallo podobno to Telowie sa dla nas a nie odwrotnie ...Pytam sie wiec gdzei nasze wspanieale zasady GMS o ktore karzdy przelozony sie takmartwi ?!?!? Powiem tylko tyle ze do awansu powinno sie dojsc wytezona praca a nie dziobactwem .... bo jak maja nami kierowac ludzie ktorzy nie maja zielonego pojecia o tym jak tymi ludzimi kierowac ?!?!?
No coz jak widac te waszystki zasady ktore byly wpajane nam na wspanialmy Indaction to tylko p****ol ktorych nie widzi zwykly pracownik produkcyjny ,.,,,, wiec pytm sie po co przy kolejnym audycie mamy tak dazyc do idealu jesli zaraz po nim wszystko wraca na normy ?!?! |
|
|
|
|
 |
Kapelan

|
Wysłany: Wto Sty 03, 2006 8:16 pm
|
|
|
Kurna hata....... Kris cos ty brał podczas sylwestra daj i mi troszke jakim ty jezykiem muwisz nic niekumam z tego to niejest Uniwersytet sl?ski wydział polonistyki to jest fabryka pro?ci ludzie mów po polsku a nie gwar?....... Dziobak to dziobak
Jestem sobie taki Dziobak.
Ptaka przypominam z dzioba.
Kaczy dziób mnie zdobi, ale ...
Ja nie jestem ptakiem wcale !
Ja tylko przedrzeĽniam ptaki,
Więc się złoszcz?, nieboraki !
Mały wierszyk dla dziobaków...... oraz fotka dla przypomnienia |
|
|
|
|
 |
Tan-ghil

|
Wysłany: Sro Sty 04, 2006 3:32 pm
|
|
|
lol
Kapelan ty to masz reke artysty ;p |
|
|
|
|
 |
LIGOPTYRYSTA

|
Wysłany: Sro Sty 04, 2006 8:31 pm
|
|
|
| tak tak.to wszystko prawda.ostatnie awanse na TL-ow pokazaly dobitnie jak zostali mianowani na te stanowiska ludzie ktorzy nie maja o tym zielonego pojecia.Ba niektorzy nawet tego nie chcieli bo nie pisali o awans-tak to jakos samo na nich spadlo a teraz nie moga sobie poradzic z nowymi obowiazkami a co najsmieszniejsze nie potrafia sie dogadac nawet sami miedzy soba.No i takich to mamy naszych bezposrednich przelozonych.Tylko siasc i plakac.Sorry-poprawka.Pracowac i plakac.Napisze wiecej,ze ci nowi tl-e potrafia tez sobie nawzajem robic na zlosc.ZALOSNE. |
|
|
|
|
 |
OPLIK

|
Wysłany: Czw Sty 05, 2006 1:57 pm
|
|
|
Panowie,sledzę ten temat od pocz?tku i zaczynam się zastanawiac czy padn? jakies nazwiska ,czy to jest tylko sztuczne bicie piany,narzekacie i narzekacie nie maj?c zadnej męskiej odwagi i napisac że "TL Kowalski to jest go?ć a Malinowski to kawał mędy"z tym Malinowskim to myslę że trafiłem .Pozdrowienia dla wszystkich |
|
|
|
|
 |
|
|