- Dlaczego GL-y nie chodz? do kina ?
- Bo, nie mog? patrzeć jak tylu ludzi siedzi.
- Po czym można poznać pracownika Opla na plaży ?
- Po oklejonym ręczniku.
Siedzi GL w group roomie i się nudzi. Nagle zauważa złot? muchę, złapał j? i już chce zgnie?ć, a mucha do niego ludzkim głosem, nie zabijaj mnie a spełnię twoje 3 życzenia.
GL mówi, dobra niech tak będzie:
- moje pierwsze życzenie, chcę mieć wspaniały dom,
nagle znalazł się przed ogromn? will? - a mucha mówi do niego, dom jest twój.
- drugie życzenie, chcę jaki? ?wietny samochód,
i przed domem pojawiła się nowa corvetta.
- mucha pyta, a jakie jest twoje ostatnie życzenie ?
chciałbym mieć jak?? fajn?, dobrze płatn? pracę i nic w niej nie robić,
mucha mówi załatwione ..
... i GL znalazł się znowu w swoim group roomie.
Ostatni jest tendencyjny i nie ma nic wspólnego z rzeczywisto?ci?.
Jak znacie jakie? kawały typowo oplowskie to piszcie !
Doł?czył: 06 Wrz 2005
Sk?d: Bytom City
Wysłany: 2005-09-13, 23:39
Co mysli sobie GL patrzacy na Membra zapieprzajacego na lini jak samochodzik?
-"Szkoda ze ma tylko 2 ręce"...
maki
Doł?czył: 14 Wrz 2005
Sk?d: gliwice
Wysłany: 2005-09-14, 01:08
Co oznacza "OPEL GM" ??
To skrót Obóz Powolnej Eksterminacji Ludno?ci Gliwice Miasto
gorg
Doł?czył: 08 Wrz 2005
Sk?d: Gliwice
Wysłany: 2005-09-15, 18:16
A słyszeli?cie jak jedzie poci?g na Kamczatkę w przedziale siedzi 6 go?ci
po dniu jazdy jeden my?li będziemy jechać dwa tygodnie trzeba z kim? pogadać
wstaje i mówi ja mam IQ 215 czy jest kto? żeby z nim pogadał, wstał go?ć i rozmawiaj?
za chwilę wstaje drugi i mówi ja mam IQ 125 czy jest kto? do rozmowy wstał inny i dyskusja się zaczeła
po jakim? czasie wstaje jeszcze jeden go?ć i mówi ja mam IQ 25 czy jest kto? podobnie uzdolniony wstaje jeden daje mu cze?ć i pyta A GDZIE JESTE? GL
mamona
Doł?czył: 08 Wrz 2005
Sk?d: polska
Wysłany: 2005-09-17, 07:14
Opel za czasów Bosa zagranicznego.
Zwi?zki zawodowe, aby załatwić podwyżkę dla zakładu wpadły na genialny pomysł, podczas gdy dyrektor szedł na G5, zwi?zkowcy usiedzieli na trawnikach przed budynkiem i z żałosnymi minami jedli trawę.
Boss zagraniczny strasznie zbulwersowany zaistniał? sytuacj? zawołał przedstawiciela zwi?zków i zapytał, co ich skłoniło do tak drastycznego czynu?
Zwi?zkowcy opowiedzieli mu, jak wszystko w tym kraju drożeje, że coraz więcej wydajemy na opłaty, paliwo a na czym można zaoszczędzić to na jedzeniu, dlatego siedzimy tu i zajadamy trawkę.
Boss zagraniczny, jak przystało na prawdziwego menadżera, natychmiast podniósł pensje całej załodze o 15%.
Opel obecnie, rz?dzi Boss Polak
Zaistniała sytuacja jak opisana wyżej.
Boss Polak wchodzi na zakład, spostrzega wcinaj?cych trawę zwi?zkowców, z u?miechnięt? min? woła przedstawiciela zwi?zków i mówi mu tak, że wie, że ludzie chodz? głodni, ale ta trawka jest dopiero przycięta i niech id? po pracy za lakiernię tam ro?nie większa trawa, więcej sobie podjedz?.
agulinka
Doł?czył: 17 Wrz 2005
Sk?d: gliwice
Wysłany: 2005-09-27, 15:57
Czy wiecie że jak membra raz w karku złamiesz to można nimi lód na rzece orać
marekmarecki
Doł?czył: 17 Wrz 2005
Sk?d: GA
Wysłany: 2005-10-03, 21:53
Czym sie różni TL od wibratora?
Wibrator nigdy nie będzie prawdziwym h..em
Kilku ?l?skich chirurgów spotkało się na przerwie obiadowej. Rozmawiaj? o tym, kogo
najbardziej lubi? operować.
- Ja to bardzo lubię operować księgowych. Wszystko w ?rodku jest
ponumerowane.
- Jeszcze łatwiejsi w obsłudze s? bibliotekarze. Wszystko maj? ułożone w
porz?dku alfabetycznym - twierdzi drugi chirurg.
- Ja to lubię informatyków. Wszystkie narz?dy oznaczone odpowiednimi
kolorami.
- A ja uważam, że najłatwiejsi do zoperowania s? GL'e w GMMP. Nie maj? serca,
nie maj? kręgosłupa, nie maj? jaj, a głowę i dupę można bez problemów
zamienić miejscami.
Doł?czył: 15 Wrz 2005
Sk?d: BODY
Wysłany: 2005-10-10, 22:55
buhahahahahahaha
Cytat:
a głowę i dupę można bez problemów
zamienić miejscami.
Technolo
Doł?czył: 11 PaĽ 2005
Sk?d: GA
Wysłany: 2005-10-12, 03:03
dosyć ciekawa 1 reklama zafiry w TV
leci samolot, otwiera sie przestrzeń bagażowa i wyżucaj? now? Zafire
pewnie wszystko było by OK
ale za ni? skacze jeszcze 4 membrów i robi? po drodze poprawki
ZOLTRIX
Doł?czył: 18 Wrz 2005
Sk?d: KATOWICE
Wysłany: 2005-10-16, 03:19
W pewnej fabryce był pracownik, który robił samochody nienadaj?ce się wogóle do jeżdżenia. W sekrecie przed nim zebrali się kierownicy i postanowili uradzić co z nim zrobić...
Radz? tak kilka godzin i nic nie mog? wymy?leć... w pewnym momencie wstaje , chłop wielki i barczysty jak wól i mówi :
- Może mu jebnę?!...
Na co wszyscy mówi?:
- Nie no... tak nie można... w końcu mamy tylko jednego takiego pracownika, nie możemy zostać w ogóle bez...
I dalej debatuj?... za jakis czas znowu wstaje chłop wielki i barczysty jak wól i mówi:
- To może jebnę T-Lowi... mamy ich wiecej ...
- Nie no... tak nie można... tli nie ruszaj bo to bezmózgi a i nas GLi też nie musisz bo juz jestesmy jebnięci.
beyach
Doł?czył: 06 Wrz 2005
Sk?d: g-ce
Wysłany: 2005-10-19, 10:39
jak sie nazywa TEAMLEADER po japonsku????? "NOSIMAZAKI"
Żona mowi do męża-pracownika opla oczywi?cie:słyszalam że wy na tym oplu tak w c...ja gracie,leżycie,pijecie,baby obmacujecie i dlatego od dzi? ty w domu pierzesz,gotujesz,sprz?tasz,a jak nie to cie nie widzę!!!!..................No i nie widziała go tydzień.......drugi........trzeci tydzień go nie widziała..........dopiero na czwarty tydzień go zobaczyla jak jej opuchlizna z oczu zeszła........
Rozmawia dwóch membrów na body:
-o widze że nie używasz zatyczek do uszu
-tak, od czasu wypadku
-miałes jaki? wypadek?
-Tak,kumpel zapraszał wszystkich na wódeczke a ja nie słyszałem
ida przez chale mlody TL i stary TL. Mlody TL pod reka Arkusze elementu pracy, kajzeny, nirmisy, druga reka zajeta prezentacjami, i pps-ami a w zebach trzyma badge-a i klucze od szafki. stary TL beztrosko rece w kieszeni. mlody pyta starego wzkazujac na papiery ktore dzwiga:
-Przepraszam, kolega to pewnie po tylu latach tutaj ma to wszystko w głowie co ?
-Nie mlody - w dupie..