Przesunięty przez: shv1 Pią Sie 24, 2007 16:49 |
Dojazd |
| Autor |
Wiadomość |
NiceGuy28

|
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 15:18 Dojazd
|
|
|
Wietajcie przez dojaz do waszej firmy nie dostałem pracy miałem być zatrudnioyty przez adecco w trasporcie wewnetrzym jako opertor wózka widłowego wszystko byłoz zaklepane ale z katosów autobusem nie dojade poniewarz wyjezdzając autobusem 840 z katowic o 4:43 jestem w gliwicach na dworcowej 5:43 a potem 259 i jestem 6:13 z tego powodu nie zatrudniono mie a wszystkie etapy rozmowy przeszłem pozytywnie.Jestem załamany Pomoc nie jest potrzebna bo jest już zapuźno pozdrawia was |
|
|
|
|
 |
|
|
laotee

|
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 23:20
|
|
|
| człowieku czym Ty się martwisz , że nie dostałeś się przez adecco do silsa ta wypłata którą by Ci zaproponowali wystarczyła by Ci na bilet miesięczny plus jakieś dwa browce na otarcie łez , i tułać się tyle godzin po to by zarobić śmieszne pieniądze.... człowieku oprzytomniej poczytaj co tu piszą o zarobkach w silsie . Bo nie licz na to że dostałbyś się kiedykolwiek do opla pozdro |
|
|
|
|
 |
brudnawoda

|
Wysłany: Nie Sie 26, 2007 02:26
|
|
|
| laotee - nie bierz więcej prochów niż trzeba, to ci szkodzi!!!! Adecco nie zatrudnia do Silsa!! |
|
|
|
|
 |
laotee

|
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 17:29
|
|
|
| brudnawoda , nie wiem może to Ty coś jarasz albo jesteś z kosmosu i nie wiesz co się dzieje w oplu... wszyscy przyjęci do silsa na linie kokpitu i drzwi są przyjęci przez adecco a dwóch kolesi którzy przebierają się obok mnie również zostali przyjęci do silsa przez adecco i są w materiałówce , więc jeśli nie jesteś w temacie to nie zabieraj głosu i nie wypowiadaj się w sprawach o których nie masz pojęcia , w sumie jak pracuje w oplu prawie dziewięc lat to też nie wiedziałem o tym do niedawna , ale niestety tak jest ,,,,, |
|
|
|
|
 |
M0L

Dział: Sils
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 06:50
|
|
|
Witajcie
Do Silsa ludzie są przyjmowani przez WorkService! Wiem, bo niedawno mnie przyjęli niedawno Przyjmują jeszcze przez jedną agencję, ale nie pamiętam nazwy, ale NAPEWNO nie jest to Adecco. Nie wierzysz to zapytaj w kadrach...
NiceGuy28: Mogłeś bardziej postudiować rozkład jazdy i wyszłoby ci, że masz idealne połączenie:
Katowice - Zabrze o 4:03
Zabrze - Gliwice Opel o 4:38
Leć do Adecco i pytaj czy masz jeszcze jakieś szanse
Pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
memberek

Dział: body
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 19:12
|
|
|
| M0L napisał/a: | Witajcie
Do Silsa ludzie są przyjmowani przez WorkService! Wiem, bo niedawno mnie przyjęli niedawno Przyjmują jeszcze przez jedną agencję, ale nie pamiętam nazwy, ale NAPEWNO nie jest to Adecco. Nie wierzysz to zapytaj w kadrach...
NiceGuy28: Mogłeś bardziej postudiować rozkład jazdy i wyszłoby ci, że masz idealne połączenie:
Katowice - Zabrze o 4:03
Zabrze - Gliwice Opel o 4:38
Leć do Adecco i pytaj czy masz jeszcze jakieś szanse
Pozdrawiam |
Arrinso to sie nazywa czy coś takiego |
_________________ GMMP-nie polecam... |
|
|
|
|
 |
laotee

|
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 15:43
|
|
|
No to mój błąd rzeczywiście nie przez adecco ale też przez jakąś firmę krzaka jak zwał tak zwał ... na to samo wychodzi |
|
|
|
|
 |
brudnawoda

|
Wysłany: Pią Sie 31, 2007 20:26
|
|
|
Widzisz Laotee- może za długo już pracujesz , Sils przejął tylko pracowników Adecco, których wskazał Opel, a zatrudnieni byli właśnie dla GM'a. Zostali postawieni pod murem mając do wyboru out albo Sils. Przemyśl zanim coś napiszesz. |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|