Wysłany: Pon Lis 07, 2005 10:01 DOFINANSOWANIE DO SZKOŁY
Witam chciałem sie dowiedzieć czy kto? korzysta z dofinansowania do studiów. Słyszałem że co? takiego jest w GM. Ja jestem pracowanikiem GM od 1 listopada wczesniej od marca Adecco. Wie ktos jak to sie załatwia? i czy dostane jakas kase a jesli tak to kiedy? albo gdzie moge sie o to zapytac? Wielkie Dzieki!!!1
Owszem były (s? ?) dopłaty do szkoły w wysoko?ci 50% wydatków, ale nie więcej niż 3000 PLN rocznie (nie jestem pewny tej kwoty).
Musisz się dowiedzieć w HRach. Jak ci kierownik podpisze, że twoja nauka jest przydatna firmie to dostajesz dofinansowanie, nie sponsoruj? studiów teologicznych był taki wniosek
Witam. Jestem pracownikiem o podobnym starzu do Ciebie, byłem w Hr-ach i dostałem odpowiedĽ: Dofinansowanie jest możliwe po przepracowaniu roku czasu pod Oplem (GM)...
I jeszcze jedno... Jeżeli już będziesz rok po Gm i dostaniesz dofinansowanie to sprawa wygl?da tak: Ty płacisz sobie cało?ć za szkołę i przedstawiasz im rachunek , kwitek itp. a oni miesi?c póĽniej oddaj? ci 50%. Tyle wiem napewno, nic więcej...