co do kierownikow to jest wiecej takich osob ktore sie da lubic np. Grisza tez jest spoko kierownikiem pomijajac oczywiscie Salse bo to c**l nie przecietny wielki kierownik ktory potrafi rozkazywac a nic nie robic to dopiero c**l
Driverr
Miejsce pracy: Decath|on
Wysłany: Nie Cze 15, 2008 17:37
SALSA nie jest żadnym kierownikiem. Nie wiem kto go nim zrobił, ale się do niczego nie nadaje - przynajmniej nie do kierowania ludźmi !!! W ZOO mógłby komendy wydawać, przynajmniej zwierzęta nie rozumieją mowy !!! Acha i nie daje spokojnie zjeść śniadania, ja tu jem sobie kanapkę a on w sposób niekulturalny się wpier... i wtyka nos w nie swoje sprawy !!!
Reszta jest naprawdę OK, no może jeszcze Pani kierowniczka ma swój dziwny styl bycia (to tak najdelikatniej).
salse to trzeba uwalic zeby mu sie noga podwinela bo mnie juz tez k**w on nawet nie zdolalby pokierowac brygada mrowek bo jakby byl krolowa mrowiska to wszystkie mroweczki by go wyniosly w pole gdzie zabladzilby bo nieznalby drogi powrotnej tak samo mu sie wydaje ze tu tez jest dupnym kierownikiem a tak naprawde to jest c**l ktory sie zna na kierownictwie lepiej niech se dobrze dupe po sraniu wytrze