|
Do Andrzeja M. |
| Autor |
Wiadomość |
LEWUS

|
Wysłany: Nie Lis 05, 2006 12:16 Do Andrzeja M.
|
|
|
| Zwracam sie z uprzejmą prośbą o baczniejsze przyjrzenie sie pracy gl.sek "c".Chodzi dokładnie o stosunki damsko-męskie,ja rozumiem kolega,koleżanka a kto mi zagwarantuje ze zbliżające się oceny nie odzwierciedlą ilosci randek (czytaj. spotkań po oraz w czasie pracy)Gl zm.green załatwił to w ten sposób ze przeniósł laskę która była juz mu niepotrzebna.Łącze gorące pozdrowienia. |
|
|
|
|
 |
|
|
Trinity

|
Wysłany: Pią Lis 17, 2006 21:37
|
|
|
| popieram! |
|
|
|
|
 |
pustelnik25

|
Wysłany: Nie Lis 19, 2006 12:45
|
|
|
| Lewus, ja ci zagwarantuje ze ocena odzwierciedli ilość spotkań. A GL zm.green przeniosł tą kobitkę, ponieważ żądała coraz więcej(załatwiane urlopy, nadgodziny na których nikt jej nie widział). Pół sekcji ci to może powiedzieć niestety:(. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
 |
LEWUS

|
Wysłany: Nie Lis 19, 2006 18:00
|
|
|
| Witam,długo trwało aż ktoś zareaguje na powyższy temat,czyżby jakieś lęki,mam cicha nadzieje ze adresat czyli Andrzej widzi,czyta i wyciąga odpowiednie wnioski na temat przekrętów które dzieją sie tuz obok niego,tylko szkoda że dowiaduje się o tym z forum od ludzi pracujących tj.MEMBRÓW,a jego przyboczna gwardia która powinna dbac o dobre imię lakierni zajmuje sie romansami,spotkaniami w roomach,Więc drogi mój kierowniku mam gorącą prośbę ZACZNIJ TRZYMAĆ Z LUDZMI A DOWIESZ SIĘ WSZYSTKIEGO. |
|
|
|
|
 |
lewus1

|
Wysłany: Nie Lis 19, 2006 19:01
|
|
|
Zgadzam sie w zupełności i o ile nie wiem co sie dieje na zm zielonej to Andrzej muglby sie zajac tym co sie dzieje na czerwonej.
Nie bede mowil kto z kim ma romanse ale jak już sam manager ma romans z membrem to czego wymagac od GL i sek A i sek C - przyklad idzie z góry .
tego co w sie slyszy na niebieskiej tez nie jest inaczej - ach te baby |
|
|
|
|
 |
Blecota

|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 00:14
|
|
|
| lewus1 napisał/a: | Andrzej muglby sie zajac tym co sie dzieje na czerwonej.
|
I tu sie zgadzam w zupelnosci juz raz przerobilismy etap "atomówek" a teraz dalej mamy powrót - alternatyw dziwnych itp.
Pani GL-iderowa po miesiacu juz jest TL - moze bedzie awans |
|
|
|
|
 |
LIGOPTYRYSTA

|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 16:43
|
|
|
| O taaak-napewno jest na pierwszym miejscu do awansu. |
|
|
|
|
 |
LEWUS

|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 18:15
|
|
|
| Ludziska,zbierzmy sie i zapelujmy o rozpieprzenie tegotowarzystwa wzajemnej adoracji,każdemu membrowi wmawia sie ze dla jego tzw.fleksy jest przenoszony na inne stanowiska a co z Gl.??to są jakies swięte krowy czy co? |
|
|
|
|
 |
|
|
LIGOPTYRYSTA

|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 20:19
|
|
|
| Co to jest fleksa? |
|
|
|
|
 |
TL

|
Wysłany: Sro Lis 22, 2006 10:26 d**a
|
|
|
Lewus ale ty w dupe lubisz wchodzic i tak od razu szefowi
widac do pracy sie nie nadajesz wiec ocene zarobic chcesz liząc |
|
|
|
|
 |
Trinity

|
Wysłany: Sro Lis 22, 2006 12:43
|
|
|
Ojeju czyżby któraś z Pań się tak brzydko wyrazała?? Załosne |
|
|
|
|
 |
normalny

|
Wysłany: Sro Lis 22, 2006 16:12
|
|
|
Widze , że dalej są tu tematy z przedszkola . Czy Wy naprawdę nie macie innych problemów , jak nie to GRATULUJE!!!!!!!!!!!! A Ty Lewus masz jakieś informacje z kosmosu . Romanse?????
Zastanów się co piszesz za nim kogoś oskarżysz . Nie wiem jak tam GL sekcji C na zmianie czerwonej ale GL sekcji A bierze w grudniu ślub i to nie jest już romans . Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje , że w końcu dorośniecie i zaczniecie się tu zajmować naprawdę poważnymi sprawami . Oj dzieci dzieci |
|
|
|
|
 |
Trinity

|
Wysłany: Sro Lis 22, 2006 20:55
|
|
|
| Lepiej być wiecznym dzieckiem niż starym (i ślepym na to co dzieje się dookoła) zrzędą! |
|
|
|
|
 |
gorbi

Dział: gmmp
|
Wysłany: Pią Lis 24, 2006 08:31 ej koledzy
|
|
|
Fajnie sie pisze ale mam wrazenie ze kolega andrzej tego nie czyta i nie przeczyta ....
moze podeslicjcie mu to na maila (wiem ze sa tu tacy co maja jego namiary)
a burdel na lakierni był zawsze(burdel w podstawowym znaczeniu) ostatnio widziałem że kolejny SM pudełko tez zaczyna sie krecic kolo lasek (np. na stołówce przed pracą) .... to mamy nastepnego do gry wstepnej ..... |
_________________ gorbi |
|
|
|
|
 |
Trinity

|
Wysłany: Pią Lis 24, 2006 10:28
|
|
|
Hehe no coś w tym jest A najlepsze osoby (w tym i dziewczyny) niestety odchodzą ... |
|
|
|
|
 |
|
|