PRACOWNICZE.NET Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Do Andrzeja M.
Autor Wiadomość
LEWUS 

Wysłany: Nie Lis 05, 2006 12:16   Do Andrzeja M.

Zwracam sie z uprzejmą prośbą o baczniejsze przyjrzenie sie pracy gl.sek "c".Chodzi dokładnie o stosunki damsko-męskie,ja rozumiem kolega,koleżanka a kto mi zagwarantuje ze zbliżające się oceny nie odzwierciedlą ilosci randek (czytaj. spotkań po oraz w czasie pracy)Gl zm.green załatwił to w ten sposób ze przeniósł laskę która była juz mu niepotrzebna.Łącze gorące pozdrowienia.

Trinity 

Wysłany: Pią Lis 17, 2006 21:37   

popieram!

pustelnik25

Wysłany: Nie Lis 19, 2006 12:45   

Lewus, ja ci zagwarantuje ze ocena odzwierciedli ilość spotkań. A GL zm.green przeniosł tą kobitkę, ponieważ żądała coraz więcej(załatwiane urlopy, nadgodziny na których nikt jej nie widział). Pół sekcji ci to może powiedzieć niestety:(. Pozdrawiam.

LEWUS 

Wysłany: Nie Lis 19, 2006 18:00   

Witam,długo trwało aż ktoś zareaguje na powyższy temat,czyżby jakieś lęki,mam cicha nadzieje ze adresat czyli Andrzej widzi,czyta i wyciąga odpowiednie wnioski na temat przekrętów które dzieją sie tuz obok niego,tylko szkoda że dowiaduje się o tym z forum od ludzi pracujących tj.MEMBRÓW,a jego przyboczna gwardia która powinna dbac o dobre imię lakierni zajmuje sie romansami,spotkaniami w roomach,Więc drogi mój kierowniku mam gorącą prośbę ZACZNIJ TRZYMAĆ Z LUDZMI A DOWIESZ SIĘ WSZYSTKIEGO.

lewus1 

Wysłany: Nie Lis 19, 2006 19:01   

Zgadzam sie w zupełności i o ile nie wiem co sie dieje na zm zielonej to Andrzej muglby sie zajac tym co sie dzieje na czerwonej.
Nie bede mowil kto z kim ma romanse ale jak już sam manager ma romans z membrem to czego wymagac od GL i sek A i sek C - przyklad idzie z góry :) .

tego co w sie slyszy na niebieskiej tez nie jest inaczej :) - ach te baby

Blecota

Wysłany: Pon Lis 20, 2006 00:14   

lewus1 napisał/a:
Andrzej muglby sie zajac tym co sie dzieje na czerwonej.

I tu sie zgadzam w zupelnosci juz raz przerobilismy etap "atomówek" a teraz dalej mamy powrót - alternatyw dziwnych itp.

Pani GL-iderowa po miesiacu juz jest TL - moze bedzie awans :)

LIGOPTYRYSTA 

Wysłany: Pon Lis 20, 2006 16:43   

O taaak-napewno jest na pierwszym miejscu do awansu.

LEWUS 

Wysłany: Pon Lis 20, 2006 18:15   

Ludziska,zbierzmy sie i zapelujmy o rozpieprzenie tegotowarzystwa wzajemnej adoracji,każdemu membrowi wmawia sie ze dla jego tzw.fleksy jest przenoszony na inne stanowiska a co z Gl.??to są jakies swięte krowy czy co?

LIGOPTYRYSTA 

Wysłany: Pon Lis 20, 2006 20:19   

Co to jest fleksa?

TL

Wysłany: Sro Lis 22, 2006 10:26   d**a

Lewus ale ty w dupe lubisz wchodzic i tak od razu szefowi
widac do pracy sie nie nadajesz wiec ocene zarobic chcesz liząc

Trinity 

Wysłany: Sro Lis 22, 2006 12:43   

Ojeju czyżby któraś z Pań się tak brzydko wyrazała?? Załosne :roll:

normalny 

Wysłany: Sro Lis 22, 2006 16:12   

Widze , że dalej są tu tematy z przedszkola . Czy Wy naprawdę nie macie innych problemów , jak nie to GRATULUJE!!!!!!!!!!!! A Ty Lewus masz jakieś informacje z kosmosu . Romanse?????
Zastanów się co piszesz za nim kogoś oskarżysz . Nie wiem jak tam GL sekcji C na zmianie czerwonej ale GL sekcji A bierze w grudniu ślub i to nie jest już romans . Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje , że w końcu dorośniecie i zaczniecie się tu zajmować naprawdę poważnymi sprawami . Oj dzieci dzieci

Trinity 

Wysłany: Sro Lis 22, 2006 20:55   

Lepiej być wiecznym dzieckiem niż starym (i ślepym na to co dzieje się dookoła) zrzędą!

gorbi 

Dział: gmmp
Wysłany: Pią Lis 24, 2006 08:31   ej koledzy

Fajnie sie pisze ale mam wrazenie ze kolega andrzej tego nie czyta i nie przeczyta ....
moze podeslicjcie mu to na maila (wiem ze sa tu tacy co maja jego namiary)
a burdel na lakierni był zawsze(burdel w podstawowym znaczeniu) ostatnio widziałem że kolejny SM pudełko tez zaczyna sie krecic kolo lasek (np. na stołówce przed pracą) .... to mamy nastepnego do gry wstepnej .....

Trinity 

Wysłany: Pią Lis 24, 2006 10:28   

Hehe no coś w tym jest ;) A najlepsze osoby (w tym i dziewczyny) niestety odchodzą ...

Odpowiedz do tematu