PRACOWNICZE.NET Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Dlaczego GL-e i TL-e lubią dupo-włazów i kapuśi?
Autor Wiadomość
gmbinladen 

Wysłany: Czw Lip 27, 2006 23:48   Dlaczego GL-e i TL-e lubią dupo-włazów i kapuśi?

NIech ktoś mi wyjaśni jak to jest wszyscy marudzą że wszystko załątwia sie poprzez loda albo podjebanie koleżanki kumpla a dlaczego CI idioci to akceptuja? I dodam ze laski są w tej kwestii tak totalnie daremne że zwymiotować na nie to mało Rozumie chęć utrzymania sie w pracy ale ciągnąć spoconego fi*ta?

rybak

Wysłany: Pią Lip 28, 2006 14:19   

Jak to mówią : Takie jest życie.
Ty też byś lubiał jakby ktoś za Tobą biegał i wołał : Daj ja to zrobię!!!
Powiem nawet tyle że za podjebanie TL dostaje się teraz piątkę na ocenie :o :o :o

skalpel 

Dział: GMMP
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
Wysłany: Pią Lip 28, 2006 22:08   

rybak napisał/a:
J
Powiem nawet tyle że za podjebanie TL dostaje się teraz piątkę na ocenie

i ty dopiero teraz to mówisz :?: :)

gmbinladen 

Wysłany: Pią Lip 28, 2006 23:37   

5 powiadasz hmmm no to ja dziwny jestem, bo pierdole te 5-tki 4-ki one niech będą dla tych ludzi, którymi gardzę Nie będę dla 200 czy 400zl robił im wokoło dupy Życie tyle daje, co odbiera wiec Dupo-włazy może i dostana 5tki 4ki, ale życiu prywatnym dostana po dupie Życie jest piękne, ale tylko dla dobrych ludzi JA, choć robię w tym obozie pracy od nie pamiętam, kiedy mam się dobrze a praca tam jest dla mnie 8h bezmyślnym czekaniem na koniec. No, ale czasem zdarzają się ciekawe sytuacje. Ciekawe jak to będzie jak Pudełko przejdzie na niebieską on powinien trafić do Tesco a nie na lakiernie.

rybak

Wysłany: Sob Lip 29, 2006 09:43   

gmbinladen napisał/a:
Ciekawe jak to będzie jak Pudełko przejdzie na niebieską on powinien trafić do Tesco a nie na lakiernie.

A co Ci zrobnili Ci biedni ludzie z Tesco że chciałbyś ich aż tak pokarać?

gmbinladen 

Wysłany: Sob Lip 29, 2006 12:29   

Pudełko powinien tam byc na stanowisku KASJER zapomniałęm dodać

gorbi 

Dział: gmmp
Wysłany: Pon Lip 31, 2006 07:43   o nie

o nie! fi*t jest umyty! bo mozna robić to po pracy :
(przykład) on gl zwalnia sie wczesniej a ona tm mówi ze ma egzaminy(ustne ;-) ))
i to tego samego dnia .... i to kilka razy albo w czwartek on ma jedna nocke urlopu .... ona tez . albo ona wynajmuje chate a on mówi w domu ze ma nadgodziny .... sa to zdazenia autentyczne z lakiernii.oczywiscie to mogły byc przypadki ze tego samego dnia wypadały egzaminy i urlop GLa nawet jak zdaza sie to kilka razy pod rząd....

[ Dodano: Wto Sie 01, 2006 5:49 pm ]
dlaczego Gl i Tle lubią dupowłazów i kapusi ?
bo ułatwiają im prace .... poco samemu szukać kto co robi i co mówi , wystarczy poczekac a pupilek sam doniesie..... w zamian za miske zupy(jak to mawiał jeden z moich ulubionych kolegów z lakierni....)

cudak10

Wysłany: Wto Sie 22, 2006 15:31   

gmbinladen napisał/a:
Pudełko powinien tam byc na stanowisku KASJER zapomniałęm dodać

Darek jest bardzo dobrym menagerem a to że je*ie GL-i i TL-i to jest jego praca, a dzięki niemu oni nie ściemniają za coś w koncu biorą tą kase (wcale nie małą).
Zaden GL nie zrobi go za głupka bo Darek dobrze zna cały proces i nikt mu nie ściemni z żadnym defektem. Przykład jak Darek podszedł do TL a ten się kręcił koło auta a obok w Teamie grał andon i TL odpowiedział mu że to nie jego zespół. Poprzewracało sie w głowach co poniektórym po awansie i ten na którego tak narzekacie ich prostuje.

rybak

Wysłany: Sro Sie 23, 2006 09:57   

Chyba kpisz...

gorbi 

Dział: gmmp
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 23:38   co sie dziwicie

tylko 'cudak" moze takie bzdury pisać .... fakt pudełko je*ie TLi ale dlatego ze membrzy dla niego to śmiecie. zresztą membrów też je*ie a nawet gorzej bo szczuje na nich TLi ...
i atmosfera robi sie gęsta i cuchnie! bo jeden drugiego podpie..dala zeby tylko pudełko sie odczepił ... a jemu ciągle mało !!!

rybak

Wysłany: Czw Sie 24, 2006 09:18   

Bo to jest właśnie ten SZACUNEK który jest jedną z głównych zasad GM GMS.

cudak10

Wysłany: Czw Sie 24, 2006 20:02   Re: co sie dziwicie

gorbi napisał/a:
tylko 'cudak" moze takie bzdury pisać .... fakt pudełko je*ie TLi ale dlatego ze membrzy dla niego to śmiecie. zresztą membrów też je*ie a nawet gorzej bo szczuje na nich TLi ...
i atmosfera robi sie gęsta i cuchnie! bo jeden drugiego podpie..dala zeby tylko pudełko sie odczepił ... a jemu ciągle mało !!!

Ja tez jestem membrem i miałem z nim kilka razy stycznośc jak ktoś wywiązuje się ze swoich obowiązków to Darek jest dla niego spoko.

rybak

Wysłany: Sob Sie 26, 2006 12:15   

Byłem świadkiem jak Pudełko wydzierał się na GL w arei kiedy jedna zmiana kończyła a druga zaczynała pracę.Kulturalny i dobrze wychowany człowiek tak by nie zrobił.
Nie wolno drzeć się przy innych ludziach na obojętnie kogo a już w szczególności jeżeli ci ludzie są podwładnymi. W ten sposób podważa on autorytet tego GLa. Ale żeby to zrozumieć to trzeba być wykształconym.

Mr.Middlefinger 

Wysłany: Nie Sie 27, 2006 11:30   

Nie trzeba być wykształconym, wystarczy troche inteligencji i odrobinka rozumku.

mixerr 

Wysłany: Sro Sie 30, 2006 21:46   

tak było , jest, i będzie, że member zawsze jest winny. A nie proces, czy maszyna. :!: :!: :!:

Odpowiedz do tematu