|
czesc jestem z unilevera |
| Autor |
Wiadomość |
LYSY

Miejsce pracy: Unilever
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 02:04 czesc jestem z unilevera
|
|
|
wpadnijcie kiedys pogadac- mamy nowe forum http://www.nfpr.yoyo.pl/
powymieniamy sie pogladami na temat naszych zakladow, pogadamy, poznamy sie itp
dla nie wtajemniczonych unilever to producent herbat jak lipton czy saga i margaryn rama kasia itp, zaklad miesci sie w katowicach
i jeszcze jedno moze zalozymy ogolnopolskie forum pracownikow wielkich korporacji? |
|
|
|
|
 |
|
|
rumcajs

Dział: Body
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 13:10
|
|
|
no byłoby to ciekawe - jestem w stanie udostępnić miejsce na takie forum na moim serwerze |
|
|
|
|
 |
krzyp

Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 13:26
|
|
|
Takie fora już są, wystarczy uzyc google, wiec nie widze sensu...
A co do samej "reklamy" którą kolega lysyzunilevera tu uprawia to nie wiem po co ten wymóg rejestracji na tym Waszym forum. Boicie sie ze ktos cos przeczyta czy o co chodzi ? Czy to tylko sztuczne nabijanie liczby uzytkownikow ? |
|
|
|
|
 |
rumcajs

|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 18:44
|
|
|
dlaczego tak uważasz, właśnie gdyby dobrze zagadać z shoovarek i innymi adminami forum ze strefy i innych większych firm ... bez problemu by się to udało ... serwer na takie przedsięwzięcie jak coś mogę udostępnić razem z bazą danych.... wszystkie posty z jopel'a można by eksportować , podobnie z innych for. Najważniejsze są chęci ... a nie google .. bo odkąd Bóg wymyślił google ... połowa internautów przestała myśleć |
|
|
|
|
 |
shv1

|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 20:03
|
|
|
Z czysto technicznego punktu widzenia nie da się niestety połączyć dwóch for w jedno.
Ale mozliwe jest oczywiscie przeniesienie z innego forum działów na obecne "jOpel forum" i stworzenie czegoś większego z inną nazwą, oczywiscie na porządnym serwerze.
Jezeli będzie zainteresowanie to proszę o kontakt na PW osoby zajmujące się innymi forami zakładowymi |
_________________ Darmowe pozycjonowanie stron www |
|
|
|
|
 |
LYSY

|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 20:31
|
|
|
| krzyp napisał/a: | Takie fora już są, wystarczy uzyc google, wiec nie widze sensu...
A co do samej "reklamy" którą kolega lysyzunilevera tu uprawia to nie wiem po co ten wymóg rejestracji na tym Waszym forum. Boicie sie ze ktos cos przeczyta czy o co chodzi ? Czy to tylko sztuczne nabijanie liczby uzytkownikow ? |
kolego zadnej reklamy nie robie!
poprostu jak ktos powie opel to kazdy wie o co chodzi a jak powie unilever to NIKT nie wie wiec napisalem co robimy zeby wam bylo latwiej skojazyc firme
a wymog logowania zrobili bo sie bydlo zaczelo robic- forum jest nowe i trzeba przeczekac tych wszystkich "odwaznych" co to nie boja sie napisac co mysla
[ Dodano: Nie Paź 28, 2007 8:38 pm ]
po co laczyc fora?
zrobmy nowe!
wyskoczylem z tym pomyslem bo jak sobie poczytalem wasz forum to mi wlosy deba stanely!
JA MIALEM PRACOWAC W OPLU! i -jak piszcie- zarabiac nie cale 2 tysiaki brutto
teraz pracuje kilka kilosow od domu i na reke mam niewiele mniej a caly czas myslalem ze moja firma jest ta najgorsza na swiecie jezeli chodzi o zarobki
do tego prace mam o niebo lepsza
dzieki nowem forum moglibysmy powymieniac sie informacjami na temat zarobkow, warunkow pracy, "klimatu" itp |
|
|
|
|
 |
rumcajs

|
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 18:07
|
|
|
| Cytat: | | Z czysto technicznego punktu widzenia nie da się niestety połączyć dwóch for w jedno. |
Tworzyłem fuzję 3 for w jedno (wszystkie posty zostały i userzy mieli dostęp do każdego z pod for) - i jak na razie działa ... Osobiście mogę dać jakąś cząstkę serwera, może coś koło 100 MB +MySQL |
|
|
|
|
 |
shv1

|
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 18:22
|
|
|
| rumcajs napisał/a: | | Tworzyłem fuzję 3 for w jedno (wszystkie posty zostały i userzy mieli dostęp do każdego z pod for) - i jak na razie działa ... |
Jeżeli to było zwykłe phpBB lub inny mniej skomplikowny skrypt to pewnie masz racje, ale na tutejszym forum jest wprowadzone kilka modyfikacji które bardzo by to skomplikowały Dlatego lepiej przenieść ręcznie kilka tematów, szczegolnie jesli drugie czy trzecie forum jest małe.
Co do serwera to nie ma problemu zarówno z miejscem jak transferem, najpierw jednak muszą się znaleźć chętni Admin forum http://www.nfpr.yoyo.pl/ na razie sie nie odzywa. |
|
|
|
|
 |
|
|
rumcajs

|
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 18:40
|
|
|
| dokładnie to było 2x phpBB mod by Przemo i 1x Simple Forum. |
|
|
|
|
 |
LYSY

|
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 19:08
|
|
|
[quote="shoovarek1"]
i sie nie odezwie bo to jest gosc z dyrekcjii a im nie zalezy na kontektach miedzyzakladowych pracownikow nizszego szczebla- no bo niby po co mialbys wiedziec ile zarabia sie gdzies indziej?
trzeba zrobic forum, rozeslac wiesci po innych forach i kto chce ten sie loguje- chodzi wlasciwie tylko o wymiane informacjii zeby nam na spotkaniach wody z mozgu nie robili a nie ma innego sposobu na to niz forum |
|
|
|
|
 |
shv1

|
|
|
|
|
 |
shv1

|
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 13:44
|
|
|
W ciągu najbliższych dni takie forum powstanie a "jOpel forum" stanie się jego częścią.
Zmieni sie również adres forum.
Kolejne informacje juz wkrótce |
|
|
|
|
 |
Pavlik Unilever

.gif)
Dział: Unilever
|
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 22:14
|
|
|
| Na dzień dzisiejszy to mamy na naszym forum ankietę na temat połączenia forów. Agituję za połączeniem. Fajnie by było gdyby ludzie nie musieli się rejestrować po raz drugi. Dobrze by było też, aby rozdzielić ilość nieprzeczytanych postów między te dwa fora. |
|
|
|
|
 |
shv1

|
Wysłany: Sro Paź 31, 2007 15:59
|
|
|
Jak widać, zgodnie z zapowiedziami forum zmienilo trochę swój charakter (i adres) dzieki czemu udział w dyskusjach i dodawanie kolejnych for dla pracowników innych zakładów nie stanowi juz problemu
Pavlik Unilever, przeniesienie kont użytkowników ani postów z powodów technicznych nie jest niestety możliwe ale z uwagi na to że Wasze forum istnieje dopiero kilka dni mam nadzieje ze nie jest to dużym problemem.
Zapraszam do zgłaszania kolejnych for, więcej szczegółów w tym temacie: http://www.pracownicze.ne...o-nas-vt311.htm |
|
|
|
|
 |
|
|