|
co zrobić z tym towarzystwem kolesiów ? |
| Autor |
Wiadomość |
skalpel

Dział: GMMP
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2006 12:08 am co zrobić z tym towarzystwem kolesiów ?
|
|
|
no to bede pierwszy. rozprawicze ten dział
tak jak w topicku. czy jest jakaś szansa aby pozbyć się tego karjerowicza przyssanego do związkowego stołka. jaka jest realna szansa na to że SC wyleci na zbity pysk z zajmowanego stanowiska i obejmie je ktoś kto naprawdę będzie dbał o załogę a nie o swoje prywatne interesy czy w tym związku juz nie ma uczciwych ludzi i dlaczego szeregowi członkowie tolerują tego bufona czyżby strach, bo takie można czasami odnieść wrażenie rozmawiając z nimi
co z innymi związkami Olimpia i Pracowników Opla wymarli bo nawet już całą tablice związkową zawłaszczyła Solidarność. |
|
|
|
|
 |
|
|
ojciec kgn

.jpg)
Miejsce pracy: Inne
|
Wysłany: Nie Wrz 24, 2006 12:53 am
|
|
|
Sorki, że dpowiadam na tego posta nie bedąc pracownikiem GM, ale jeśli macie problem z związkami to po co je zakładano?
Rada moja jest krótka, nie płacić składek i po sprawie.
I przecierz kazdy zwiazek ma Statut, tzeba go przeanalizować i znaleźć swoje prawa w swoim zwiazku.
Kurde czy kazda wladza nawet zwiazkowa nie moze być dla szarych zwykłych ludzi??? |
_________________ robię to co muszę ale myśle o czym chcę |
|
|
|
|
 |
andyk

|
Wysłany: Sro Wrz 27, 2006 11:54 pm
|
|
|
co zrobić z tym towarzystwem kolesiów ?
odpowiedz jest prosta: nie placic im skladek
sami sobie pojda jak nie bedzie zrodelka |
|
|
|
|
 |
wampirzek

|
Wysłany: Sro Paź 25, 2006 7:41 am
|
|
|
| skalpel napisał/a: | | jaka jest realna szansa na to że SC wyleci na zbity pysk z zajmowanego stanowiska i obejmie je ktoś kto naprawdę będzie dbał o załogę a nie o swoje prywatne interesy czy w tym związku juz nie ma uczciwych ludzi i dlaczego szeregowi członkowie tolerują tego bufona czyżby strach, bo takie można czasami odnieść wrażenie rozmawiając z nimi |
ja tylko zapytam was JAK MA KNEBEL WYLECIEC skoro jak juz kiedys palilo mu sie pod zadem konczyla kadencja, to chodzil po ludziach i wrecz blagal o ponowne wybranie a ludzie go wybrali mimo ze maja zastrzezenia do jego dzialalnosci sami jestesce se winni,wystarczyly jego obietnice bez pokrycia i bilety na malysza sprzedaliscei sie za prawie darmo - a jaka byla jego mina jak jeden member powiedzialmu o takiego h...a poczekam az staniesz kolo mnie na stacji a TMy/TLe /GLe ci dop...olą - pobladl wtedy i zwial |
|
|
|
|
 |
skalpel

|
Wysłany: Sro Paź 25, 2006 5:04 pm
|
|
|
| wampirzek napisał/a: | | a jaka byla jego mina jak jeden member powiedzialem mu o takiego h...a poczekam az staniesz kolo mnie na stacji a TMy/TLe /GLe ci dop...olą |
nawet nie wiesz jak czekam na taki dzień. będzie musiał miec dodatkowy baniak z wodą bo jego tłusty zad będzie się pocił hektolitrami |
|
|
|
|
 |
max75

Dział: body
|
Wysłany: Sob Paź 28, 2006 9:54 am
|
|
|
| Najlepsza rada jaką moge udzielić to udać się do biura S.C i zgłosić chęć opuszczenia szacownych szeregów.Miesiac temu to właśnie uczyniłem po paru latach ociemnienia.To jest najleoszy sposób na tych darmozjadów.Szkoda Małysza hahahahahahahahah. |
_________________ Kocham ten stan,papierosek,kawa i Jaaaaaaa |
|
|
|
|
 |
mamona

|
|
|
|
|
 |
skalpel

|
Wysłany: Pią Lis 17, 2006 8:30 pm
|
|
|
stare od tego zaczeła się cała afera ze związkami na body. niestety ci, który za bardzo fikali zostali uwaleni przez szefostwo i teraz siedzą cicho |
|
|
|
|
 |
|
|
szaturn

|
Wysłany: Nie Lis 19, 2006 2:34 pm
|
|
|
wiadomo że ten związek to farsa ale musza to zrozumieć ci co płacą składki |
|
|
|
|
 |
maldini

Dział: GA
|
Wysłany: Sob Sty 06, 2007 9:53 pm
|
|
|
| Czy ktoś wie gdzie moja kasa za składki. Nie jeżdżę na A.Małysza ,nie chodzę na "darmowe" bilety ,a dla dzieci nie ma nawet czekolady. Zamiast pisać że ktoś ma "gazy" na pół gazety pokażcie ile mamy na kontach we Szwajcarii.Dlaczego nie kasują po 10zł od łba tylko 1% na miesiąc. |
_________________ MALDINI |
|
|
|
|
 |
skalpel

|
Wysłany: Sob Sty 06, 2007 10:01 pm
|
|
|
| maldini napisał/a: | | Czy ktoś wie gdzie moja kasa za składki. Nie jeżdżę na A.Małysza ,nie chodzę na "darmowe" bilety ,a dla dzieci nie ma nawet czekolady. Zamiast pisać że ktoś ma "gazy" na pół gazety pokażcie ile mamy na kontach we Szwajcarii.Dlaczego nie kasują po 10zł od łba tylko 1% na miesiąc. |
zamilcz i płać dalej. |
|
|
|
|
 |
|
|