|
Co z tą Tłocznią ? |
| Autor |
Wiadomość |
Bolecc

|
Wysłany: Czw Lis 03, 2005 16:28 Co z tą Tłocznią ?
|
|
|
No i startujemy od nowa , mam nadzieje że tym razem więcej kurczaków bedzie pisać bo do niektórych nie dochodzi że ta strona jest nioficjalna a faktem jest tez to że gro osób mialo kłopoty z wystartowaniem strony. Mam nadzieje że nowy start zaowocuje w nowe ciekawe posty ja odezwie sie niebawem . Pozdrawienia dla wystraszonych z Press-u |
_________________ Nikt nie mówił że bedzie sprawiedliwie |
|
|
|
|
 |
|
|
spamilan

|
Wysłany: Pią Lis 04, 2005 18:14
|
|
|
Ja też mam nadzieje ,że te forum będzie działało lepiej.Ostatnio były kłopoty z zalogowaniem się.I zapraszam do pisania a nie tylko do czytania.Nie b?dzcie tacy przytłoczeni. |
_________________ Pozdrowienia dla jelenia |
|
|
|
|
 |
Bolecc

|
Wysłany: Sob Lis 05, 2005 14:47
|
|
|
| Ostatnio strasznie bawi mnie nasz Menager d\s produkcji M.K o ile pamietam go jako inżyniera był facetem wystraszonym ale normalnym usmiechnietym no i zawsze wysłuchał innych tzn nie upieral sie przy swoich teoriach . Niestety przyjazń z " Smutasem " sprawila że facetowi woda sodowa uderzyła do glowy, otatnio omało sie nie popłakał bo set-up trwał prawie 3h . Facet powoli robi sie tak samo beznadziejny jak " Smutas ". Panowie jak umicie zrobic set-up krócej to nam pokazcie bo ludzie może s? nie kumaci albo Wy macie jakie? knify których my nie znamy., bo taki tam TL z naprawy paneli to umia set-up zrobić w 1.5 h tylko żaden nie chce zdradzić tej tajemnicy jak to im sie udaje . Sa podejrzenia że TL maja malych ukrytych karłów którzy zapinaj? im zawiesia . A żeby było ?miesznie " DON " dał im nagrody za CIP. Tylko prawda jest taka że jak ktory TL z naprawy paneli uslyszy że może zaraz wyladowac na set-upie to sp.......? na body sprawdzć wady, a po set-upie który wykonuj? dużej niż membry wygl?daj? jak bezdomne psy. Ostatnio sztuka żucania zawiesi nie udała sie nawet GL A.D który stwierdził że tego sie nie da zrobić . A w tym wszystkim chodzi tylko o jednego hakowego który by sprawł że set-up trwałby o conajmniej 30 minut krócej i nikt nie chce zeby z tego powodu przyjmowano nowych ludzi do pracy bo ludzi wystarczy. |
|
|
|
|
 |
Bolecc

|
Wysłany: Pon Lis 07, 2005 10:55
|
|
|
| No i na Press-ie znowu więcej " Ogl?dajacych niż kupujacych " |
|
|
|
|
 |
Fantomas

|
Wysłany: Pon Lis 14, 2005 14:22 No i na Press-ie znowu więcej " Ogl?dajacych niż kupuja
|
|
|
| Być może niektórzy s? przytłoczeni samymi " dobrymi " zmianami na tym niegdy? zacnym wydziale do którego wielu z krainy zgrzewadeł przej?ć chciało. Dajmy czas bo ponoć ten leczy rany |
|
|
|
|
 |
Bolecc

|
Wysłany: Sro Lis 16, 2005 17:02
|
|
|
| Leczy nie leczy a na pressie s? same kurczaki wszyscy sie boja pisać . Ale to nic bo dzisiaj nasz menager zdementował wszystkie plotki odno?nie tego iż utrzymanie ruchu miało by przejsc pod premiera , a reszta produkcji miała zostać rozsiana po całym zakładzie. Tyle że do końca roku nam nic nie grozi to wiedzieli?my wszyscy a on sam żekomo nic nie wie jak to bedzie wygladalo od nowego roku. Wiec pytam sie po co ta cała głupia gatka z jego strony i po co te smętne przedstawienie ? Do konca roku zostalo przeszlo cztery tygodnie a morale załogi i tak jest niskie . Wniosek ? Cała góra ma nas głeboko w d...e |
|
|
|
|
 |
Fantomas

|
Wysłany: Nie Lis 20, 2005 16:03 Leczy nie leczy a na pressie s? same kurczaki .....
|
|
|
Zawsze tak było dużo gadali nasi koledzy czasami kto? się wyrywa a jeżeli trzeba pomóc to w dupie maj? wszystko i wszystkich. Jak kto? ma niewyparzon? gębę (wg naszych bosów) to musi sam w tym trwać. Tu niestety musze powiedzieć, że nasza "paczka" nie umywa się do chłopaków z body bo i piwo zgrzewkami kupuj? ale też broni? się i umiej? przygrzać.
A to, że Tłocznię zamykaj? to może i smutna prawda(lub wierutne kłamstwo) ale czy to wina nieudolnej załogi czy nieudolnego zarz?dzania, tego sie już nie dowiemy |
|
|
|
|
 |
Bolecc

|
Wysłany: Pon Lis 21, 2005 10:56
|
|
|
| Fantomas co ty wypisujesz ? Wina załogi ? A niby dlaczego ? Wymiany matryc bardzo dobre aspm bardzo dobre zangazowanie ludzi bardzo dobre znajdz mi choć jeden powód gdzie wina leżała by po stronie zalogi ? Zobacz jakie postepy ludzie zrobili w ciagu roku . Tloczni całkowicie nie zamkna ale beda klepac po trzy detale na zmiane ale co to bedzie wtedy za tlocznia ? Płakać sie chce jak sie patrzy na to co tu sie wyrabia . |
|
|
|
|
 |
|
|
Fantomas

|
Wysłany: Pon Lis 21, 2005 21:15
|
|
|
| Nie rozumiemy się to , ze Ludzie s? dobrzy w tym co robi? to żecz jasna . Ja nawi?zuję do tych co dużo rycz? a mało mleka daj? . Chociaż po głębszym namy?le można powiedzieć , że trochę Ich rozumiem co nie zrobi? to Ľle, jak nie powiedz? to Ľle nie dziwne , ze nie pisz? MAJˇ CHYBA DO?Ć. Proponuję Boolcu miły zamkn?ć temat dlaczego nie pisz? i dać Im odetchn?ć. |
|
|
|
|
 |
Bolecc

|
Wysłany: Wto Lis 22, 2005 15:39
|
|
|
| Zgadzam sie z toba całkowicie , i cieszy mnie że po dłuszym okresie w koncu ktos sie zjawił na pressie zaczoł co? pisac. Moze wyskoczysz z jakim? nowym tematem bo ja narazie nie mam weny |
|
|
|
|
 |
Fantomas

|
Wysłany: Sro Lis 23, 2005 10:09 Jak mnie oceniaj? moi Membrzy?
|
|
|
Zbliża się okres ocen jakże znany i lubiany
Może szanowny Admin zadziała aby wykonać piękn? i profesjonaln? ankietkę dla naszych TL-ów.
Jeżeli się zgadzacie z t? propozycj? to cacy.
A oto lista nazwisk znanych i może nie lub lubianych ale to oceni? Memberki
Banach
Rojek
Gut
Pietras
Krakowiak
Kosmal
Dobkowski
Kopczynski
Bobrowski
Gryziewicz
Bielicki
Lisicki
Jezeli drogi Bolccu masz ochotę rozszerzyć listę daj znać naszemu Adminowi |
|
|
|
|
 |
Bolecc

|
Wysłany: Sro Lis 23, 2005 15:32
|
|
|
| Nie lista jest ok , pomysł jak najbardziej trafiony tylko nasz admin niech to fajnie zestawi w ankiecie i bedzie grało |
|
|
|
|
 |
shv1

|
|
|
|
|
 |
Fantomas

|
Wysłany: Czw Lis 24, 2005 07:39
|
|
|
Oj będzie sie działo
Bójcie sie winni, rozpalamy stosik
Ci co s? na topie niech się boj? swoich szefów, tacy nie sa tolerowani |
_________________ Nie wszystko złoto co się ?wieci, nie wszystko miłe co jest prawd?... |
|
|
|
|
 |
Bolecc

|
Wysłany: Czw Lis 24, 2005 14:51
|
|
|
| Fantomas juz sie zaczło ja zachecam wszystkich do głosowania . Czynmy nasz narodowy obowiazek niech nieroby cierpia a szefostwo sie dowie jakich to mamy nierobów |
|
|
|
|
 |
|
|