PRACOWNICZE.NET Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Co z tą Tłocznią ?
Autor Wiadomość
Gerfild25

Wysłany: Pią Sty 13, 2006 9:28 pm   

Pracuje troszko ale staram sie sumiennie GÓRA nie docenia naszych wkładów patrz? tylko na siebie nie daja pozytywnych wpisów tylko negatywy i to czesto i za nic non stop sie czegos czepiaja niech zaczna sie brac za to by cos zaczeło sie dziac starac sie o nowe matryce zrobic PRASY do porz?dku

Gerfild25

Wysłany: Pią Sty 13, 2006 9:32 pm   

czemu TM-member produkcji nie moze przyjsc do pomocy na die maitenans lub press a znajac zycie przydała by sie pomoc czemu ludzie z tłoczni nie moga chodzic na nadgodziny na MPC powiem wam dlaczego bo GL boja sie ze zarobia mniej niz TM

Bolecc

Wysłany: Pon Sty 23, 2006 2:29 pm   

Kierownicto zawsze bedzie sie czegos czepiać ale trzeba przyznac że oststnio zaczynaja działać z jakim skutkiem to zobaczymy . A co do zchodzenia wcze?niej z przerwy to tylko wylacznie twoja wina , przyjmujac sie do fabryki zasady zostały jasno postawione , zakceptowałe? je , to teraz sie nie czepiaj

Fantomas 

Wysłany: Czw Sty 04, 2007 4:59 pm   Co z ta Tłocznią?

Panowie nie wierzę, nie ma życia w ludziach z Tłoczni , ktoś pozbawił wszystkich energii, emocji i nie wiem jeszcze czego.
Czyżby ten dział umierał?
Zabili w Was chęci do własnych niczym nie skrępowanych wypowiedzi???
co się dzieje nowy rok za pasem warto sie ożywić...

Bolecc

Wysłany: Pon Sty 08, 2007 8:51 pm   

Emocji i energi wszyscy juz dawno zostali pozbawieni przez smutasa a co do twego pytania to ten dział juz dawno umiera powolna smiercia dlatego wszyscy maja to gdzies

Fantomas 

Wysłany: Wto Sty 09, 2007 1:27 pm   

:cry:

bombelek 

Wysłany: Sob Sty 13, 2007 12:36 am   

Piszecie, że pozytywnych wpisów nie dają na pressie? A po co? Jeżeli ktoś myśli, że one coś dają to się grubo myli. Znam takich co takowe wpisy mieli i co? Żadnych korzyści, tylko człowiek sobie nadzieji narobił na lepszą ocenę.

Bolecc

Wysłany: Pią Lut 02, 2007 8:36 pm   

Nic nowego ten wydział to bagno , mam nadzieje tylko że smutasa w koncu wywala albo lepsza opcja , niech sie wykonczy jak poprzedni

skalpel 

Dział: GMMP
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
Wysłany: Pią Lut 02, 2007 11:08 pm   

Bolecc napisał/a:
Nic nowego ten wydział to bagno , mam nadzieje tylko że smutasa w koncu wywala albo lepsza opcja , niech sie wykonczy jak poprzedni

sorry chłopie ale chyba przeginasz. można życzyć mu różnych rzeczy. żeby go zdegradowali, wywalili albo się sam zwolnił ale życzyć komuś śmierci to już nawet nie jest duże przegięcie. nawet nie wiem jak to nazwać :?: :( przykro tylko że można się do takiego stopnia zagalopować. :( :( :(

Bolecc

Wysłany: Pon Lut 05, 2007 10:15 am   

Skalpel zyjesz chyba w innym swiecie jestes tylko numerkiem w tej fabryce, jesli cos by ci sie stało czego ci nie zycze to wiez mi ze jestes zwolniony. A jesli chodzi o smutasa to nie jest to tylko moje zdanie tylko wiekszosci załogi , taka sobie facet wypracował pozycje przez te lata

skalpel 

Dział: GMMP
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 10:51 pm   

Bolecc napisał/a:
Skalpel zyjesz chyba w innym swiecie jestes tylko numerkiem w tej fabryce, jesli cos by ci sie stało czego ci nie zycze to wiez mi ze jestes zwolniony. A jesli chodzi o smutasa to nie jest to tylko moje zdanie tylko wiekszosci załogi , taka sobie facet wypracował pozycje przez te lata

choćby nie wiem co zrobił na tym zakładzie to napewno nie jest to powód do życzenia mu śmierci. można go nienawidzieć ale pewne granice są. tym bardziej że Andrzej nie miał łagodnej śmierci. nowotwór to coś strasznego. widziałem jak wyniszcza człowieka i nie życze tego nawet najgorszemu wrogowi na tym zakładzie, a mam ich kilku. pomyśl trochę zanim napiszesz coś równie bezsensownego :(

Fantomas 

Wysłany: Wto Lut 06, 2007 11:36 am   bolec przegiąłeś

zgodze się z Kolegami.
nie mogę patrzeć na obecne szefostwo i śp Andrzej też mnie wk...ł do łez ale nie możemy nikomu życzyć tego aby zmarł. osobiście poprosze naszego Admina o bana na kolegę Bolca

Bolecc

Wysłany: Czw Mar 08, 2007 10:42 am   

Nie wiem o co wam chodzi prawda jest taka że jak gosciu bedzie dalej podchodzil do swej pracy jak teraz to w koncu dopadnie go jakis zawal albo wylew i to jest fakt. Smutas za bardzo sie przejmuje tym wszystkim no i nikomu nie ufa a sam niczego nie zrobi

Odpowiedz do tematu