PRACOWNICZE.NET Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Co z tą Tłocznią ?
Autor Wiadomość
Fantomas 

Wysłany: Pią Lis 25, 2005 8:51 am   

Bolecc napisał/a:
Fantomas juz sie zaczło ja zachecam wszystkich do głosowania . Czynmy nasz narodowy obowiazek niech nieroby cierpia a szefostwo sie dowie jakich to mamy nierobów

A może i szafostwo się zdziwi, ze osoby niekompetentne i pozbawione inicjatywy maj? dobre oceny w?ród ludu! :wink:

Bolecc

Wysłany: Pią Lis 25, 2005 4:25 pm   

Zgadza sie cos w tym jest . Ja też zaobserwowałem że TL cieszacy sie szacunkiem w team-ie i nie tylko sa postrzegani wsrod kierownictwa jako osoby nieudolne i nie kompetentne. Z kolei tacy TL jak naprawa paneli Zm 'C' ktorzy nie robia kompletnie nic ciesza sie zaufaniem naszego kochanego kierownictwa.

Fantomas 

Wysłany: Nie Lis 27, 2005 5:23 pm   

Swój ci?gnie do swojego.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bolecc

Wysłany: Pon Lis 28, 2005 11:06 am   

Ej albo mi sie zdaje albo piszemy tutaj tylko we dwoje ?

Fantomas 

Wysłany: Pon Lis 28, 2005 4:37 pm   

No chyba gazetkę otworzymy reszta sobie poczyta i pewnie nawet nie zapłaci :wink:

Rabin Hood

Wysłany: Sro Lis 30, 2005 11:55 pm   

witam.
pracuje w tej firmie od niedawna( jeszcze pod adecco) i jak czytam to forum to wzbiera we mnie przekonanie ze czas najwyzszy st?d ( z firmy a nie z forum) spierdzielac jak najszybciej... czyzbym 4 miechy temy złożył podanie do złej firmy? moze trzeba było wybrac NGK pomimo o 20% mniejszych zarobków? chyba tak zrobie bo oni tam dalej ludzi przyjmuj?...

coraz bardzoiej mnie ta firma dołuje....

spamilan

Wysłany: Czw Gru 01, 2005 9:31 am   

Wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma.To takie stare powiedzenie i jest w nim trochę prawdy,więc nie przejmuj się Rabin Hod.To tylko takie polskie bagienko.Tak jest wszędzie ,poczytaj sobie inne fora to zobaczysz (nie tylko nasze oplowskie).A tak po za tym to wszędzie układy i układy.......... :(

Bolecc

Wysłany: Czw Gru 01, 2005 9:58 am   

Zgadza sie nie jest zle, problem nie lezy w firmie tylko w niektorych ludziach . Po to mnie wiecej to forum istnieje. W firmie trzeba sie umiec odnależć zazwyczaj kazdemu to sie udaje po paru miesiacach a reszta nalezy juz do ciebie

Bolecc

Wysłany: Pon Gru 05, 2005 5:11 pm   

Na okragłym stole padło zdanie " Nie trzeba byc zbytnio inteligentnym aby samemu sobie wyjasnić co bedzie w przyszlym roku na pressie " Wiec zastanawiam sie dlaczego nasze kierownictwo nic nie robi w tym kierunku aby pobudzic nasza tlocznie do życia ? Dlaczego nie możemy dostac jakis matryz z zafiry ? Dlaczego nie możemy dostac jakikolwiek innych matryc ? Dlaczego nie mozemy dostać cokolwiek ? Tak panowie bo wy nie jestescie przedstawicielami handlowymi , tylko kim wy naprawde jestescie ? Jak was obserwuje to wy nic nie robicie tylko o.........acie ludzi. Za co wy bieżecie pnieniadze ? I czy musi was byc tak duzo jesli produkcja maleje a zaloge bedzie ubywać . Może ktorys z Was bedzie miał w koncu odwage i napisze tu o czym? co nas wszystkich zainteresuje bo narazie to jeste?cie wrogiem numer jeden całej załogi.

Fantomas 

Wysłany: Pon Gru 05, 2005 6:36 pm   

Bolecc!
Jeste? fajny chłop ale naiwny, a może zdesperowany?
Kto z Nich co? napisze?
Boj? się wszystkiego i wszystkich, jedyne co wychodzi im dobrze to wpisy i opierdółki oraz skupianie się na spóĽnieniu ludzi na stanowisko pracy.
My?lę, ze dano Ich na koniec aby rozpier... NASZ PRESS, Z TAKIM TRUDEM URUCHAMIANY I ROZPĘDZANY NIE PRZEZ MASZYNY,
A LUDZI Z DOWÓDZTWA ORAZ ZAŁOGĘ.,
Dla jasno?ci dowództwo już dawno odeszło....
:cry:

Bolecc

Wysłany: Czw Gru 08, 2005 4:21 pm   

Ja jestem optymista zmienia sie kierownictwo naszego zakładu wiec mam nadzieje ze te ofermy też może gdzies poleca , chodzby na inny wydzial niech teraz gdzie indziej cos rozwala bo u nas rozwalili wszystlo co bylo do rozwalenia a ile nerwów nas to wszystko kosztowało. I ile bedzie kosztowac jeszcze ?

Fantomas 

Wysłany: Sob Gru 10, 2005 3:03 pm   

Ja bym tak Ľle nie życzył innym wydziałom, w końcu nic złego nam nie zrobili a nie zależy nam aby zachwiać produkcję na całym zakładzie nie? :wink:

Bolecc

Wysłany: Nie Gru 11, 2005 11:14 am   

Masz racje lepiej zeby przeszli do naszej konkurencji , wtedy nasza przyszło?c jest ?wietlana. A tak na poważnie gdyby przyszlo do wdrazania nowego modelu to lepiej żeby ich nie bylo bo ich wiedza jest równa poziomu zero , a do tytułu inż. niech sie lepiej nie przyznaja

Bolecc

Wysłany: Pon Sty 09, 2006 11:00 am   

Znowu stoimy i nic nie piszemy , albo to na tłoczni jest tak nudno ? Całkiem mozliwie . Aczkolwiek trzeba przyznac naszemu kierownictwu że podczas wigili od niepamietnych czasów jasno sprecyzowali nasze cele i dali nam nadzieje na nadchodzacy rok. Co do samej wigili to trzeba im również pogratulowac bo mielismy najlepsza wigilie na calym zakladzie nie wliczajac G-5. Gdybyscie panowie jeszcze tak bezmyslnie nie wnikali w nasza prace to byloby super

Gerfild25

Wysłany: Pią Sty 13, 2006 9:20 pm   

Hmm siemka widac ze nie próznujecie i dobrze ja mam juz serdecznie dosc tych z góry dopierdzielaja sie o wszystko nawet o 15 sek przed sygnałem na przerwe ale konczymy ja przed czasem( czasami) wogóle niema roboty czasami stoimy a teraz te rotacje moze to i dobrz zrobi dla TM szkoda tylko ze niema zadnych nadgodzin a przydały by sie bo sami powiedzcie czemu tłocznia ma byc zaniedbywana inni robia na innych wydziałach a my nie oni dostaja po 3000zł a my co marnne 1700 jest to niesprawiedliwe

Odpowiedz do tematu