|
Co myslicie o ocenach |
| Autor |
Wiadomość |
mixerr

|
Wysłany: Sro Lip 19, 2006 19:50 Co myslicie o ocenach
|
|
|
| napiscie co myslicie o ocenach swoich tylko bez grozb bo admin sie zdenerwuje |
|
|
|
|
 |
|
|
antybigos

Dział: body
|
Wysłany: Sro Lip 19, 2006 20:14
|
|
|
| jak sie dowiem co mi dal mamba to ci odpisze |
_________________ bigos |
|
|
|
|
 |
mixerr

|
Wysłany: Sro Lip 19, 2006 21:03
|
|
|
dobrze tylko poczekaj jak zagram w Złotopolskich
|
|
|
|
|
 |
skalpel

Dział: GMMP
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Sro Lip 19, 2006 23:03
|
|
|
zawsze są za niskie |
|
|
|
|
 |
igud

|
Wysłany: Sob Lis 18, 2006 13:21
|
|
|
witam ja naprzyklad lubie swoja prace cale zycie chcialem pracowaxc przy blaszkach:D iskry i te sprawy kazdy ma jakies zboczenia co nie i staram sie pomagam kolegom sprawdzam panele kazdy z osobna czy ma wszystkie zgrzewy czy nie ma wgniotow itd znalazlem pare rzeczy za ktore dostalibysmy punkty na bramkach poprostu lubie jak cos jest robione dokladnie i tego przestrzegam , wkladam serce w prace i co dostaje marne 3 bo mialem 5 dni l4 i w tym polroczy tez bedzie to samo bo juz miale 12 l4 a inny sie opierdala zlewa wszystko c**l wgnioty zapomina zgrtzewow i tak dostanie 4 wiec po h** sie starac tez bede zlewal to co robie moze tez dostane 4 |
|
|
|
|
 |
rybak

|
Wysłany: Sob Lis 18, 2006 16:22
|
|
|
| Niestety ale L4 ma decydujący wpływ na ocenę.Jeżeli masz dużo L4 to nawet jeśli twój przełożony dał ci wyższą ocenę to i tak nasze HRy ją cofną. |
|
|
|
|
 |
machen

|
Wysłany: Sob Lis 18, 2006 17:42
|
|
|
ja to juz wiem co dostane mialen 11 dni l4 w 4 odzielnie w tamtym polroczu dostalem mily liscik ze w tym jak i w tamtym polroczu dostane niewiecej niz b a co lepsze musialem zmienic grope przy 2 ocenach b chociaz ta droga dostane dopiero teraz |
|
|
|
|
 |
|
|
kobarol

Dział: Body
|
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 17:47 a mnie to rybka
|
|
|
nienawidze wypisywac ocen i pisać kaizenów, te pierwsze są i tak czystą loterią bo oceny w oplu się rozdaje(dziobaki o tym wiedzą) a nie zasługuje gdy ktoś robi swoje cyt. J.R.(kolejny bez nazwiska) yyyyy masz to wszystko w dupie yyyy .A jak mam niemieć .Pozatym ile razy można pisać to samo wkółko w tych rubrykach, zastanawiam sie czy nienapisać w nich po zdaniu. |
|
|
|
|
 |
r754

|
Wysłany: Sro Lis 22, 2006 10:45
|
|
|
| Równie dobrze można by pominąć wypisywanie tych ocen. I tak dostajesz to co Ci da góra ,a nie to co Ci sie nalezy i wypiszesz to na tej durnej kartce. Normalnie mogłiby by dawac te koperty bez jakichkolwiek symulowanych i daremnych rozmów i robienia ludzi w ..... Bo te ocenianie i rozmowy to sprowadzaja sie do tego żeby CI na siłe udowodnic dlaczego masz 3 albo nawet 2 chociaz sobie wypruwałes żyły na linii. |
|
|
|
|
 |
hoggy

|
Wysłany: Sro Lis 22, 2006 11:30
|
|
|
| r754 masz rację,ale jest jeszcze inny aspekt tej sprawy.to wszystko jest na pokaz.ale nasi przełożeni czują się lepiej,bo masz możliwość wypowiedzenia się na tej bzdurnej kartce i standart jest zachowany.a że dostajesz tróję-kup i używaj więcej wazeliny. |
|
|
|
|
 |
Mr.Middlefinger

|
Wysłany: Czw Lis 23, 2006 10:02
|
|
|
| A co wam tak bardzo zależy na tych pieprzonych ocenach? Warto za dwie stówy więcej wyrywać sobie żyły przez pół roku? A i tak okaże sie że dostałeś 3, albo pod koniec okresu zachorujesz i... 2 |
_________________ " Fabryka małp, fabryka psów, rezerwat dzikich stworzeń..." |
|
|
|
|
 |
ROBOLL

Dział: GETTO
|
Wysłany: Czw Lis 23, 2006 22:20
|
|
|
| Mr.Middlefinger napisał/a: | | A co wam tak bardzo zależy na tych pieprzonych ocenach? Warto za dwie stówy więcej wyrywać sobie żyły przez pół roku? A i tak okaże sie że dostałeś 3, albo pod koniec okresu zachorujesz i... 2 |
Dokładnie,dobrze powiedziane,za 2 stówki cały rok mieć się na baczności i zapierdzielać jak porypany,to osobiście wolę przyjść jedną sobotę więcej i mam to samo a nie pół roku robić z siebie idiote |
_________________ Człowiek jest człowiekiem jeśli widzi w innych ludzi!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
 |
|
|