|
Co my?licie o premi za"Wprowadzenie trzeciej zmiany&quo |
| Autor |
Wiadomość |
jax

|
Wysłany: Wto Lis 08, 2005 00:17 Co my?licie o premi za"Wprowadzenie trzeciej zmiany&quo
|
|
|
| Co my?licie o premi za wprowadzenie trzeciej zmiany bo moim zdaNIEM WALˇ NAS W D..E!!! były obietnice że bedzie niespodzianka i nic....miała być fajna kasa podobno nie mniejsza niż za astre ale no coż...znów czuje sie jak dz.....ka ,znaczy wy....ny taka jest prawda....to komu wierzyc jesli dyrekcja w obecnosci calego wydzialu klamie w zywe oczy i obiecuje guszki na wierzbie... |
|
|
|
|
 |
|
|
zuber

|
Wysłany: Wto Lis 08, 2005 00:19
|
|
|
a co 335pln netto to nie niespodzianka |
_________________ tylko ?mierć jest pewna
:twisted: |
|
|
|
|
 |
Bolecc

|
Wysłany: Wto Lis 08, 2005 10:23
|
|
|
| Dla jednych to duzo dla innych mało , ale dla jednych zawsze będzie mało ! Badzmy realistami troche pracowników w naszej fabryce jest i nawet dla takiej firmy wypłata takiej premi to troche kasy. Ja sie z tej premi ciesze zawsze mogła być mniejsza ! |
_________________ Nikt nie mówił że bedzie sprawiedliwie |
|
|
|
|
 |
mixerr

|
Wysłany: Wto Lis 08, 2005 16:06
|
|
|
| bolecc co ty wypisujesz jestesmy w lidze mistrzow a premia z czwartej ligi,a po drugie bohum tez dostalo ale tez ukryta premie tak jak my tyle zeoni 2000euro |
|
|
|
|
 |
Bolecc

|
Wysłany: Sro Lis 09, 2005 11:03
|
|
|
| Tego to nie wiedziałem my?lelem że Bochum nie dostało żadnej premi. |
|
|
|
|
 |
WORKER

|
Wysłany: Pią Lis 11, 2005 18:12
|
|
|
| BEZ KOMENTARZA !!!!!!!!!!!! |
| Ostatnio zmieniony przez WORKER Pon Lis 21, 2005 20:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
 |
burza na forum

|
Wysłany: Nie Lis 13, 2005 12:51
|
|
|
| najlepsze jest to ze chlopcy i dziewczyny hehe.. z "silsa" tez dostali premie i to znacznie wiekasza niz my ..a przeciez trzecia zmiane uruchamialismy w tym samym czasie heheh .. wiec jak to jest? |
_________________ Zauroczenie przechodzi w normalno?ć kiedy u?wiadamiasz sobie, że Twój ideał sra tak samo jak każdy inny ?miertelnik |
|
|
|
|
 |
Korwax

|
Wysłany: Nie Lis 13, 2005 22:42
|
|
|
| bez komentarza |
| Ostatnio zmieniony przez Korwax Wto Lis 22, 2005 17:36, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
 |
|
|
siarencja

|
Wysłany: Pon Lis 14, 2005 10:12
|
|
|
| Je?li chcecie wiedzieć chłopcy i dziewczyny z silsa dostali po 400 zł brutto jeżeli mieli przepracowane 9 miesięcy w zakładzie , jedynie długoletni pracownicy silsa dostali po 600 zł brutto i to jest ta znacznie większa premia |
|
|
|
|
 |
mixerr

|
Wysłany: Pon Lis 14, 2005 12:58
|
|
|
| a tak naprawde to my na nich pracujemy i co nawet sils nas ru... w dupe na czele z RR |
|
|
|
|
 |
burza na forum

|
Wysłany: Pon Lis 14, 2005 15:41
|
|
|
a dlugoletni pracownicy opla ktorzy wprowadzili cztery modele w tej fabryce dostali 500 pln brutto .. czemu teraz bonus za trzecia zmiane jak ona trwa juz b.dlugo?za astre dostalismy wiecej , a ponoc to zafira jest "najbardziej zaawansowanym technologicznie modelem w historii tej fabryki"... slowa ... slowa ... slowa ... |
_________________ Zauroczenie przechodzi w normalno?ć kiedy u?wiadamiasz sobie, że Twój ideał sra tak samo jak każdy inny ?miertelnik |
|
|
|
|
 |
jester

|
Wysłany: Pon Lis 21, 2005 21:02
|
|
|
Ta premia to KPINA Gdyby RR dał tak? kase swojej kobiecie to by usłyszał: co ja se k.... waciki za to kupie? A uważa' że dla nas to godna zapłata za nasz? prace. Czytam tu na forum, że nie powinni?my narzekać bo za miedz? płac? mniej, a mnie g... obchodzi kto za miedz? ile zarabia. Mnie zastanawia jak długo główn? lektur? pracownika wielkiego GMMP będzie gazetka promocyjna żeby znaleĽć co? taniego i najlepiej na 100 rat bez %, a głównym tematem rozmów będzie kto? co? i gdzie na lewo kupił lub sprzedał by dorobić. No istnieje jeszcze opcja rozmów na temat ciucholandów bo wszystko wskazuje na to, że już tam zaczniemy się ubierać (może zbyt czarna wizja). Ups troche sie rozpisałem, może dlatego, że był weekend czas zakupów i okazało sie na jak "wiele" mnie stać. Pozdrawiam wszystkich |
|
|
|
|
 |
Bolecc

|
Wysłany: Wto Lis 22, 2005 16:03
|
|
|
| Ludzie nie liczcie na lepsza kase dopóki gramy w trzeciej lidze , a obawiam sie że za rok tematem numer jeden nie beda zarobki tylko nasze miejsca pracy jak nie dostaniemy zadnego nowego modelu. Smiac mi sie chce jak czytam że jestesmy najlepsi, to że w audytach wypadamy najlepiej to jeszcze nic nie znaczy , do tego trzeba bylo by produkowac tyle aut co niemcy albo hiszpania. Wnisosek jest jeden, dopóki nie stanie druga linia na zakładzie + nowa tłocznia możemy co najwyżej liczyć na premie takie jak te i skonczcie mi wciskac takie kity jak wam wciskaj TL i GL o lidze mistrzów ! |
|
|
|
|
 |
GP

|
Wysłany: Sro Lis 30, 2005 00:47
|
|
|
Dwie sprawy mnie zagrzały:
1. Bez przerwy, BEZ NAJMNIEJSZEJ PRZERWY narzekaj? ludzie z Opla, jak to im jest Ľle, mało zarabiaj? i wogóle s? oszukiwani - jakWam się tak niepodoba to Pa!!!! S? inni chłopcy, którzy za Wasz? kasę zrobi? to samo, albo i więcej.
2. Jeden jedyny raz, jak pamiętam, Sils dostał porównywaln? premię do Opla i co??? Jaki? jeden pacan z drugim to wytyka!!!!
A to że Opel na Silsa pracuje.... BEZ KOMENTARZA |
_________________ Może nie jest łatwo, ale warto dlatych pięknych chwil gdy wychodzisz z pracy... |
| Ostatnio zmieniony przez GP Sro Lis 30, 2005 23:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
 |
GP

|
Wysłany: Sro Lis 30, 2005 00:50
|
|
|
| Eeeehhhh... no to mnie zagrzał... |
_________________ Może nie jest łatwo, ale warto dlatych pięknych chwil gdy wychodzisz z pracy... |
|
|
|
|
 |
|
|