|
Co by można było zmienić w Premierze |
| Autor |
Wiadomość |
00noe

|
Wysłany: Nie Sty 29, 2006 7:02 am Co by można było zmienić w Premierze
|
|
|
Piszmy tutaj co jest nie tak co by wartało zmienić w naszej firmie.
Ja na pocz?tek bym proponował żeby PaPa zmienił nam w umowach stanowisko pracy z, "Członek brygady sprz?taj?cej" na cokolwiek np "pracownik przy produkcyjny" lub cokolwiek innego. |
_________________ "Znane sa tysiace sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesic." - Albert Einstein |
|
|
|
|
 |
|
|
4pack

|
Wysłany: Nie Sty 29, 2006 9:17 pm
|
|
|
| Dla pracuj?cych na zm A proponuje dodać"członek czerwonych brygad" To już brzmi ?wiatowo. |
|
|
|
|
 |
point

|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 2:49 pm
|
|
|
| niewazne narazie co pisze na umowie ale wazniejsze ile zarabiamy wiec sadze ze to jest najwazniejsze czyli zwiekszyc nam stawki wynagrodzenia!!!! |
|
|
|
|
 |
00noe

|
Wysłany: Pią Lut 03, 2006 9:18 pm
|
|
|
4pack to nie ma być ?WIATOWA nazwa ale taka żeby babka w okienku banku udzielaj?cego mi kredyt niezastanawiała się co wpisać, bo tu cytuje t? kobiete "przecież niema takiego stanowiska"!!! A co do płac to faktycznie s? za niskie, ale na podwyszkę niema co liczyć niestety ( |
_________________ "Znane sa tysiace sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesic." - Albert Einstein |
|
|
|
|
 |
4pack

|
Wysłany: Nie Lut 05, 2006 9:36 pm
|
|
|
| No nie miałem tu zamiaru nikogo obrażać a jedynie troche pożartowac.Może następnym razem tej panience z okienka wytłumaczysz żeby napisała np. operator[uniwersalny] |
|
|
|
|
 |
kyno

Dział: Lakiernia
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Czw Lut 09, 2006 10:13 pm
|
|
|
| Co zmienić??? Dać ludzim zarobić,zarobić,zarobic czyli zwiększyć stawkę wynagrodzenia bo nawet przy PPG wygl?damy jak ubodzy krewni. Przestan? moze ludzie uciekać bo jak jest więcej kasy to się lepiej pracuje. |
|
|
|
|
 |
kyno

Dział: Lakiernia
|
Wysłany: Czw Lut 09, 2006 10:18 pm
|
|
|
A tak wogule to zmienił bym łysego (bryg.) z lak na jakiego? zarosniętego bo jego zachowanie i postępowanie to.........(poprostu ?winia)
___
Proszę używać opcji "Zmień" i wyedytować poprzedniego posta zamiast pisac post pod postem.
shoovarek1 |
|
|
|
|
 |
point

|
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 6:16 pm
|
|
|
| Jezeli uwarzasz ze w PPG mozna duzo zarobic to zapraszam wydaje mi sie ze niemasz pojecia co to jest produkcja jedynie wiesz tyle co widzisz z boku "kyno" nie mowie ze w premierze jako" operator od wszystkiego" masz milo i przyjemnie ale uwierz ze jezeli chcesz mozesz sobie odpoczac - niemow ze nie bo widze jak to jest uwas ale i tak mamy tylko troche wiecej wiec roznica nie jest az tak wielka.Mozesz mi wierzyć że rzeczywiscie rożnica miedzy My a niby WY chociaz też PREMIER jest niewielka ale MY a oplowcy ktozy robimy na tej samej lini jest kolosalna !!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
 |
|
|
do diaska

|
Wysłany: Pon Lut 13, 2006 8:46 pm
|
|
|
a ciekawe jak przy nas wychodzi utrzymanie ruchu nasze Premierowe? slyszalem ze moga zarabiac ze dwa razy tyle co my, a tylko siedza na warsztacie albo w biurze na pietnastce.
A o mandarynkach nie wspomne, cala szychte udaja ze cos robia, kreca sie albo siedza na stolowce, a maja pewnie jeszcze wiecej. |
|
|
|
|
 |
jazon

|
Wysłany: Pon Lut 13, 2006 10:09 pm
|
|
|
| to trzeba było się uczyć to też by? sobie posiedział na warsztacie tylko jestem ciekaw co by? zrobił podczas jakie? poważnej awarii? pewnie dalej by? siedział na warsztacie i nosa by? nie wychylił |
|
|
|
|
 |
do diaska

|
Wysłany: Wto Lut 14, 2006 5:06 pm
|
|
|
| jazon napisał/a: | | to trzeba było się uczyć to też by? sobie posiedział na warsztacie tylko jestem ciekaw co by? zrobił podczas jakie? poważnej awarii? pewnie dalej by? siedział na warsztacie i nosa by? nie wychylił |
ty sie chyba uczyles jak sciemniac, bo jak sie was prosi o przetkanie sracza to trwa to ze dwa dni, a to przeciez powazna awaria |
|
|
|
|
 |
00noe

|
Wysłany: Wto Mar 14, 2006 9:32 pm
|
|
|
Kyno nareszczie się doczekaliśmy łysy zdegradowany i przeniesiony Oby na stałe a jeśli wruci to mam nadzieje że się nie dowie kto to 00noe ) |
|
|
|
|
 |
RAM_a

|
Wysłany: Pon Kwi 10, 2006 7:31 pm
|
|
|
UŚMECHNIJCIE SIĘ wiosna !!! lato - jesień - zima - haha pozdrowienia, PREMIER-policeman |
|
|
|
|
 |
fox

|
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 3:20 pm
|
|
|
KYNO nie wiesz o PPG bo zarabiamy grosze i warunki do d..y 8 h na kabinie to sie przekonasz co znaczy linia POZDRAWIAM WAGNEROWCÓW
|
|
|
|
|
 |
|
|