|
Awanse w MPC |
| Autor |
Wiadomość |
xara

|
Wysłany: Pią Lip 07, 2006 22:04 Awanse w MPC
|
|
|
| e no nic..................... |
| Ostatnio zmieniony przez xara Wto Lip 11, 2006 03:32, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
 |
|
|
skalpel

Dział: GMMP
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Sob Lip 08, 2006 17:11
|
|
|
przecież przy awansach nie jest brane pod uwagę kto jak pracuje tylko kto komu i jak głęboko. ot polska rzeczywistoś zawitała na nasz zakład |
|
|
|
|
 |
LIGOPTYRYSTA

|
Wysłany: Sob Lip 08, 2006 19:07
|
|
|
| skalpel napisał/a: | przecież przy awansach nie jest brane pod uwagę kto jak pracuje tylko kto komu i jak głęboko. ot polska rzeczywistoś zawitała na nasz zakład |
stuprocentowy przykład-Lakiernia. |
|
|
|
|
 |
skalpel

|
Wysłany: Sob Lip 08, 2006 22:10
|
|
|
to nie tylko domena lakierni. wszedzie jest tak samo |
|
|
|
|
 |
pipa

Dział: mpc
|
Wysłany: Sob Lip 08, 2006 23:46
|
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez pipa Wto Lip 11, 2006 12:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
 |
skalpel

|
Wysłany: Nie Lip 09, 2006 10:35
|
|
|
a jaka prasa konkretnie może jakiś tytuł
jak na razie to kazda wizyta prasy czy innych mediów jest przygotowywana jak za czasów Gierka... entuzjazm i pełne zadowolenie załogi w super zakładzie |
|
|
|
|
 |
stefan34

|
Wysłany: Nie Lip 09, 2006 23:05
|
|
|
| No no to fajnie ciekawe jak tam oceny z niebieskiej |
|
|
|
|
 |
|
|
reksio

|
Wysłany: Pon Lip 10, 2006 08:52
|
|
|
Tego lizusa zna cała zmiana i śmieją sie z niego, bo to co on wyprawia to czyste wazeliniarstwo. Poszedł na studia i wydaje mu sie ze juz jest niewiadomo kim a to jakas marna szkola Proponowalbym ten przypadek zglosic do HR-ów GL i jego koleś lizus. Oczywiście lizus twierdzi że jest lubiany- co za bzdura hehe |
|
|
|
|
 |
mimochodem

|
Wysłany: Pon Lip 10, 2006 11:49
|
|
|
| Jeśli to takie proste to czemu sami nie pójdziecie na studia i nie znajdziecie lepszej pracy...? |
|
|
|
|
 |
skalpel

|
Wysłany: Pon Lip 10, 2006 18:24
|
|
|
| mimochodem napisał/a: | | Jeśli to takie proste to czemu sami nie pójdziecie na studia i nie znajdziecie lepszej pracy...? |
przeciez w tej firmie chyba co drugi coś studiuje |
|
|
|
|
 |
ROMAN

|
Wysłany: Sro Lip 12, 2006 10:32
|
|
|
CIEKAWE!!!!!!!!!!!!!!!
SZANOWNY ADMINISTRATORZE CZYM CIE TAK NASTRASZYLI GOŚĆIE Z MPS ŻE WYKASOWAŁEŚ PODOBNO BARDZO CIEKAWY ARTYKUŁ ODNOSNIE AWANSÓW W TYM DZIALE.
A MIAŁO BYĆ TAK DEMOKRATYCZNIE |
|
|
|
|
 |
shv1

|
Wysłany: Sro Lip 12, 2006 10:50
|
|
|
Cio ?
Udajesz głupa czy jestes slepy i nie widzisz podpisu swiadczacego o edycji pierwszego posta w tym temacie:
"Ostatnio zmieniony przez xara Wczoraj 4:32, w całości zmieniany 3 razy"
Żeby rozwiać wątpliwości poniżej zapis tego posta sprzed edycji czy to sie autorowi podoba czy nie:
| xara napisał/a: | Pora awansu dla wszystkich pracowników poniewaz jest wolne stanowisko Tl-a na G70.
No cóż, każdy ma szansę na to stanowisko!! TO CZYSTA TEORIA!!
Podam konkretny przypadek z G20, bo to on jest mi najdokładniej znany. Gl z zielonej faforyzuje tylko jednego pracownika, oczywiście z powodów czysto osobistych. Niejaki kandydat, o ktorym mowa pomógł w budowie swojemu przełożonemu, więc już na starcie reszta kandydatów ( o wiele lepsza w pracy i bardziej doświadczona ) nie ma już szans na samym starcie. Pan lizusek, który spędza większość czasu w group room-ie tak naprawde ślizga sie na plecach innych stojąc zawsze za plecami swojego przełożonego. Panie karierowiczu, nikt z kierownictwa nie jest bezmyślny i najwidoczniej orientuje sie jaka jest pana prawdziwa postawa w pracy. Najdziwniejsza w tym wszystkim jest ocena pracy Gl-a na wolne stanowisko, w której to nasz kandydacik karierowicz uzyskał najwyższe noty w stosunku do innych pracowników. TO IDEAŁ!!. Widocznie on sam pracuje na tym wydziele, bo reszta kandydatów ma noty o wiele niższe niż nasz IDEAŁ!! Dziwne jak on to robi nadrabiając za wszystkich. A może ktoś zapyta czy choć troche "lubiany" jest nasz kandydacik przez innych wspólpracowników. On nie zasługuje na to stanowisko Obudżcie sie ludze bo wielu innych (lepszych) jest w tym momencie nie docenianych!! TO OPINIA WSZYSTKICH!! POZDRAWIAMY PANA STUDENTA Z G20 |
Dla Twojej informacji: nie mam pojecia co to jest MPS. Kolejny post w podobnym tonie zostanie usuniety.
Warn dla kolegi. |
|
|
|
|
 |
major

|
Wysłany: Sro Lip 12, 2006 19:43
|
|
|
Witam to bardzo ciekawe co piszecie, tylko chyba nikt się nie zastanowił czy to napewno prawda, oczernić zawsze można , bo to właśnie to są te zasady o których tu się pisze ,jeśli jest taki odważny to dlaczego nie powie tego komuś w oczy tylko kryje się pod jakimś tam nikiem " XARA" , myślę że jest to osoba, która udaje dobrego kumpla i w sposób beszczelny i poniżający dla siebie prubuje osiągnoć cel -kompromitacji, bycia kimś lepszym, jest to osoba emocjonalnie nie zrównoważona i zwykły tchórzliwy robaczek. I jeszce jedno pytanie dlaczego ktoś się podpisuje MY skoro pisze sam. Ja również mogę napisać o nim nieprawdę, o jego rodzinie, ale po co zniżać się do tak obrzydliwego poziomu, z jednym się zgadzam co niektórzy zrobią wszysko aby osiągnąć swój własny cel bez względu na ofiary i konsekwencje przykładem jest właśnie pisanka, oczernianka ROBACZKA XARY , tylko szkoda że tacy tchórze żyją i pracują wokół nas i udają swietnych kolegów , wsółpracowników ,myślę że właśnie takich osób trzeba sie obawiać. To jest własnie taka osoba tłumu sam sie boi co kolwiek powiedzieć, bo nie ma co ,ale klawiatura wszysko przyjmie. Osoby zainteresowane będą wiedzieć o czym i o kim piszę. Pozdrawiam fantaste XARE. No i życzę sukcesów zawodowych , bo własnie o to ci chodziło , ale pamiętaj nie tymi metodami. |
|
|
|
|
 |
Nemo

|
Wysłany: Sro Lip 12, 2006 20:30
|
|
|
| Wiecie co ? czytam te "wasze" posty i Żygać mi się chce.Prowadzicie na łamach forum jakąś podejżaną w zamiarach grę, którą stawką jest AWANS.Najprostrzy sposób : Ukrycie się i ośmieszenie w oczach wszystkich przeciwnika, z zamiarem wyeliminowania go.Ciekawe co Wy "KOLEDZY" swoją postawą reprezentujecie ? Już wam podaje :Brakoróbstwo,lizanie dupy bardziej niż już było tu na temat konktenej osoby napisane.Powiem wam jedno nędzne tchórze,forum służy do pomocy , a nie do rozgrywek personalnych.Mam nadzieję ,że ktoś na wasz temat coś "pochlebnego" w najbliższej przyszłości napisze.Życzę powodzenia i rychłego "AWANSU" |
|
|
|
|
 |
|
|
ROMAN

|
Wysłany: Czw Lip 13, 2006 09:41
|
|
|
No, wreszcie wiem o co chodzi w tym całym zamieszaniu,nie znam kolegów z MPC ale zgadzam sie z tym że to nie miejsce na takie rozgrywki,moje zdanie w tym temacie jest takie!!! skoro koledzy sądzą że ta punktacja jest przesadzona w stosunku do osoby tu opisywanej(lizusek) to powinni chyba porozmawiać z GL,-W jaki sposób został aż tak wysoko oceniony a oni tak słabo ,teraz jest dobry czas na to ,z tego co sie orienyuje to właśnie rozpoczeły sie rozmowy z ocenami .A swoją drogą winny jest tez GL. ,BO zkąd ci wszyscy wiedzą kto jakie dostał noty,myśle coś tu nie gra ,i całą tą sytuacją obarczył bym GL. ( NASTĘPNYM RAZEM PILNUJ SWOICH DOKUMENTÓW) |
|
|
|
|
 |
|
|