|
Atmosferka zm.RED sekcja B. |
| Autor |
Wiadomość |
antymoobing

Miejsce pracy: Inne
|
Wysłany: Wto Wrz 30, 2008 23:10 Atmosferka zm.RED sekcja B.
|
|
|
Co się dzieje u was w sekcjii B zm.red?Słyszałam niezle was tam maglują ostatnio.Piszcie bo na dól dochodzą słuchy o wielu rzeczach...? |
_________________ Żyj tak jakbyś miał umrzec jutro,ucz się tak jakbyś miał życ wiecznie... |
|
|
|
|
 |
|
|
OPLIK

|
Wysłany: Sro Paź 01, 2008 22:48
|
|
|
Spox ,a co ma sie dziac???Firma sie wali ,to skutki uboczne musza byc.Zaczyna sie walka o przetrwanie.Ja na 15m nie narzekam |
|
|
|
|
 |
antymoobing

|
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 01:08
|
|
|
| OPLIK napisał/a: | Spox ,a co ma sie dziac???Firma sie wali ,to skutki uboczne musza byc.Zaczyna sie walka o przetrwanie.Ja na 15m nie narzekam |
Ty może nie narzekasz ale inni narzekają.Macie mistrza L.Ch i innych T.D,Sz.N,D.K,i ktos tam jeszcze był...Powodzenia!!!ekipa ta jest teraz jednością.Oj jak ja nie chciałabym byc w waszej skórze!!!W waszym wypadku RATUJ SIĘ KTO MOŻE!!! |
_________________ Żyj tak jakbyś miał umrzec jutro,ucz się tak jakbyś miał życ wiecznie... |
|
|
|
|
 |
Orange

|
Wysłany: Sob Paź 04, 2008 19:38
|
|
|
| o co Wam chodzi, mozecie mi wytlumaczyc, przeciez jest fajnie w tej sekcji... piszcie bez ogrodek, a nie jakims szyfrem... |
|
|
|
|
 |
OPLIK

|
Wysłany: Nie Paź 05, 2008 19:27
|
|
|
| Cytat: | | .Macie mistrza L.Ch i innych T.D,Sz.N,D.K,i ktos tam jeszcze był...Powodzenia!!!ekipa ta jest teraz jednością. |
Jest przecież jeszcze niejaki M.N.??? |
|
|
|
|
 |
Orange

|
Wysłany: Pon Paź 06, 2008 18:57
|
|
|
| to moze wyjasnicie o co chodzi, bo z tego co wiem to membrzy w sekcji B dobrze w dupke przelozonym wchodza, a za plecami to na nich jada ze fiu fiu.... |
|
|
|
|
 |
antymoobing

|
Wysłany: Czw Paź 09, 2008 21:52
|
|
|
| Dzisiaj dowiedziałam się że ekipa pozbyła się niewygodnego im człowieka (A.H).Słyszałam że niezle go wrobili z pewna sytuacją...LUDZIE CZY KTOŚ TAM U WAS MA JAJA!?HALO!?Dlaczego nikt u was tam nie reaguje na takie rzeczy?Dzisiaj wy!jutro MY! |
|
|
|
|
 |
|
|
Jaśko

Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Wto Paź 14, 2008 14:06
|
|
|
co do sprawy Adika to znam relację tylko z jednej strony i nie sposób oceniać jak było naprawdę (proces lakierowania to złożony proces). Sekcja B faktycznie jest teraz specyficzna (ze względu na zachowania niektórych jednostek i nie chodzi mi tutaj o tzw. zarząd). W sekcji są ludzie co mają JAJA lecz niestety jest to mniejszość. Z perspektywy czasu widzę, że ci którzy najwięcej krzyczą są najmniej konkretni. Długo by pisać... Pozdrawiam |
_________________ kto mnie szuka ten mnie znajdzie... |
|
|
|
|
 |
|
|