|
A co powiecie o Rumunie i jego dup**łazach? |
| Autor |
Wiadomość |
redek

|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 20:49 A co powiecie o Rumunie i jego dup**łazach?
|
|
|
| Co powiecie o dup**łazach Rumuna??? |
|
|
|
|
 |
|
|
Membersik

Dział: body
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 01:17
|
|
|
Niezabardzo wiemy o kogo chodzi. Może przybliżysz te postacie?
A jeśli już chodzi o Rumuna to słyszałem że nastąpił zwrot w tym Gościu o 180 stopni. Co wy na to? |
|
|
|
|
 |
redbaron [Usunięty]

|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 13:31
|
|
|
| rumun był jest i będzie pałą jak to mówia jak się ktoś c.....em urodzi to kanarkiem nie zdechnie ludzie nie ma takiej możliwości że się zmienił o 180 stopni pytanie jest takie poco?? lub jaki jest w tym interes |
|
|
|
|
 |
Membersik

|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 18:19
|
|
|
| redbaron napisał/a: | | rumun był jest i będzie pałą jak to mówia jak się ktoś c.....em urodzi to kanarkiem nie zdechnie ludzie nie ma takiej możliwości że się zmienił o 180 stopni pytanie jest takie poco?? lub jaki jest w tym interes |
Tak apropos to sam jesteś ciu..lem i kanarkiem nie zdechniesz. Nieznasz chłopa a się mądrujesz. |
|
|
|
|
 |
Despero

|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 18:30
|
|
|
Membersik tak trzymać. Ja też akurat robię koło niego i wiem oco chodzi niech się redbaron najpierw zastanowi a później coś pisze.
Ale jeśli się nie mylę to post dotyczył jego dupowłaz..w więc może coś na temat. |
|
|
|
|
 |
redbaron [Usunięty]

|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 19:36
|
|
|
| Membersik napisał/a: | | redbaron napisał/a: | | rumun był jest i będzie pałą jak to mówia jak się ktoś c.....em urodzi to kanarkiem nie zdechnie ludzie nie ma takiej możliwości że się zmienił o 180 stopni pytanie jest takie poco?? lub jaki jest w tym interes |
Tak apropos to sam jesteś ciu..lem i kanarkiem nie zdechniesz. Nieznasz chłopa a się mądrujesz. |
membersik tak dla twijej informacji znam tego goscia jeszcze z astry 1 /agilli/astry 2 i dalej kolejne modele teraz już jestem na innej zmianie ale nadal wiem to i owo o gościu to raczej nie mów mi że go nie znam jest pałą i kropka(a Ty oczywiście masz prawo być jego obrońca tylko zalatuje mi to na wazeline oczywiście nie urągając nikomu mam nadzieje że tak nie jest)A tak na marginesie mam nadzieje że piszemy o tym samym gościu TL zm.Red MC.Zafira |
|
|
|
|
 |
skalpel

Dział: GMMP
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 20:34
|
|
|
mam tylko takie jedno pytanko.
czy dla was każdy kto rozmawia z TL'm, GL'm czy z kims wyżej postawionym w normalny sposób, czy kazdy kto podaje reke w/w, czy każdy kto usmiechnie się do w/w, każdy kto nie obrabia tyłka na boku w/w od razu jest dupowłazem i wazeliniarzem
widzę ze bardzo łatwo, bradzo wielu przypina łatki ludziom na lewo i prawo, wogóle ich nie znając. dla wielu osób wystarczy pokazać się na przerwie w towarzystwie w/w i już się jest wazeliną.
wy wymagacie szacunku do siebie a nie macie go w stosunku do innych osób. wiele z tych osób zna się od lat bo ze soba pracują już tu kupę czasu, wielu również jest w życiu prywatnym sąsiadami. więc co jak przyjda do pracy to mają odwracać się plecami do kogoś kogo na codzień widza w miejscu swojego zamieszkania
niektórzy nawet chodzili do jednej szkoły, jednej klasy a nawet siedzieli w tej samej ławce przez parę lat. więc jak teraz mają być sobie wrogami bo inaczej to wazeliniarstwo. ludzie opamiętajcie się trochę.
jak już zaczyna ktoś taki temat to niech poda jakis przykład nagannego zachowania jednego czy drugiego a nie pierwsze co pisze to "a co myślicie o przyd...sach tego TL'a ? :
sami wytwarzacie atmosferę wrogości jeden do drugiego, atmosferę strachu, pomówień i zwykłych oszczerstw a potem się dziwicie że jesteście podobnie traktowani przez kolegów w zespole.
jak pada taki temat to pierwszymi podejrzanymi są ludzie z najbliższego otoczenia czyli zespół. zaczyna się podejrzliwość, nieufność itd. to potem prowadzi do różnych sytuacji konfliktowych a wtedy zaczynacie szukać winnych. tyle że sami nimi jesteście.
"łatwo jwst zobaczyć zadrę w oku drugiego a nie widzieć belki we własnym"
smutne to ale prawdziwe |
|
|
|
|
 |
kubawojewocki

Dział: Body
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 21:22
|
|
|
No Ty skalpel to sie przyznałeś ,uśmiechaj sie do przełożonych i właz im w tyłek jak to robisz dalej,oni to lubią!!!Jednak to prawda co mówią o Tobie!!!G.J!!! |
|
|
|
|
 |
|
|
skalpel

Dział: GMMP
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 22:00
|
|
|
| kubawojewocki napisał/a: | | uśmiechaj sie do przełożonych i właz im w tyłek jak to robisz dalej,oni to lubią |
po tym stwierdzeniu moge wnoskować że masz w tym pewne doświadczenie. wynika z tego jasno że to ty się raczej przyznałeś nie ja.
naucz się czytac tekst ze zrozumieniem. samo odszyfrowanie słówek nic nie daje jak ich się nie potrafi złożyć w logiczną całość |
|
|
|
|
 |
Membersik

|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 22:30
|
|
|
W Naszym zakładzie faktycznie plota robi swoje. Jak sam napisałeś redbaron jesteś na innej zmianie więc teraz wiesz tylko to i owo z plotek.
A fakt jest faktem gościu o którym piszecie mogę smiało powiedzieć JEST KULLL FACET i nie jestem jego wazyliniarzem poprostu stoję z boku i to widzę. |
|
|
|
|
 |
atari body

Dział: BODY
Wiek: 30 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 45 Skąd: Ruda Śląska CITY
|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 16:53
|
|
|
| Skalpel !!! Robię to z niechęcią ale musze Ci rzucić kontre. Sprawa dotyczy Twojego tekstu , rozwodzisz sie na tematy które były , są i bedą w każdej społeczności. I tyle. Skoro chcesz coś zmienić to zrób to , ujawnij sie i zacznij działać . Z Twoich postów nic nie wynika , wyrazisz Swoją opinie i na tym sie kończy , zero efektów tylko same żale i pretęsje. Wiesz kim jest KUBAWOJEWODZKI ? On co napisze to zrobi , jest rzeczowy i konkretny , jest TL-em ale dam sie głowe uwalić jeśli znajdziesz jednego membra na całym zakładzie który powie na niego złe słowo. Jeśli denerwuje Cie sytuacja w naszym dziale to nie pisz głupot tylko zacznij działać , otwarcie i konsekwętnie. Pozdro KUBAWOJEWODZKI , LG , SIEKLA , OŁÓWEK itd. |
|
|
|
|
 |
dadus75

|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 19:29
|
|
|
| Rumun już chyba nie pracuje na zafirze tylko na astrze 3. Ja nie znam gościa zbyt dobrze więc się nie będę wypowiadał, ale mnie zawsze wydawał sie w porządku. Z drugiej strony troche się nasłuchałem niezbyt miłych rzeczy o nim. |
|
|
|
|
 |
Garnett

|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 22:38 odp
|
|
|
| jak można napisać ze koleś nie mógł sie zmienić bo "po co?" czyli jeżeli osoba nasłuchała sie (w to nie wątpię) o sobie złych rzeczy i chce sie zmienić to nie ma to żadnego sensu?? a jeżeli są osoby które nie negują jego zachowania i go tolerują to tez są skreśleni?? ciężko w to uwierzyć ale w tym zakładzie jeśli ktoś wykonuje swoje obowiązki rzetelnie (a przecież za to mu płacą) to przez NIEROBÓW zostaje napiętnowany bo nie przychodzi do pracy z miną męczennika i nie narzeka przez cały dzień jak to mu ciężko... przecież można się w każdej chwili zwolnić i nie robić łachy nikomu... tylko gdzie tyle zapłacą takim leserom... wiecznym obgadywaniem, pomawianiem tylko napędza się pętle nienawiści i doprowadza się do tego że membry obracają się przeciwko sobie spekulując co? kto? na kogo? wystrzelał drugiemu pseudo koledze który już się zastanawia komu powtórzyć zasłyszaną rewelacje... |
|
|
|
|
 |
walter

Dział: GM
|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 23:40
|
|
|
Moze ujawnia sie Ci, ktorzy maja tyle do powiedzenia.
Napewno cos na nich znajdziemy a rumunowi dajcie spokoj, nikomu nie byloby przyjemnie.
Badzcie poprostu ludzcy. |
|
|
|
|
 |
kubawojewocki

Dział: Body
|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 09:51
|
|
|
| Ojoj skalpel ale mnie teraz dojechales!!!Z Twoich tekstów chyba wnioskuje,ze jestes facet wyuczony,prawdopodobnie po studiach (zaocznych za kase lub ESKK),Twoje szyfrowanie slowek wprawilo mnie w zachwyt,naczytales sie moze w mlodosci ksiazek o "Enigmie"?Ciekawe od ilu lat (moze miesiecy) pracujesz w tym sy.ie,ze jestes takim znawca? |
|
|
|
|
 |
|
|