Membersik
Dział: body
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 15:37
Mądre słowa Garnett.
Faktycznie jakby tak ktoś przeczytał to na innym forum to stwierdziłby tylko jedno, a mianowicie to że: wszyscy ci którzy tam pracują to nikt inny jak tylko wazyliniarze dupowłazy pod..erdalacze i ci którzy szykanują przesladują i namawiają do tego aby komuś obrobić coś co ma każdy z nas czyli du.ę.
w rzeczy samej wszyscy wy przychodzicie do pracy jak męczennicy którzy poprostu muszą już kogoś obgadać i wynieść gości ( w tym wypadku gościa ) na ołtarze ciu.i.
Znam Rumuna mogę powiedzieć że nawet przewinełem się z nim prawie przez wszystkie obszary nie jako jego member ale ktoś kto pracował koło niego, i mogę naprawdę smiało powiedzieć że co niektórzy to mu poprostu albo zazdroszczą albo są tak tempi że aż głowa boli.
Przecież jakby na to nie patrzeć to oni Tl odpowiadają za bierzącą produkcję i normalne przynajmniej dla mnie i innych normalnych jest to że jak się ma głupiego Gl który j..bie tl za to że niewykonał planu albo za to że membry gadają a nie robią no to chyba normalne jest to że tl zrypie membra bo tu panowie trzeba być mądrym jeżeli gadać i opie..alać się to niestety trzeba umieć tak żeby nikt tego nie widział a wszczególności Gl.
Bo niejednokrotnie się spotkałem ze stwierdzeniem Rumuna Panowie róbcie wszystko co chcecie ale PLAN musi być. Wnioskuję z tego że poprostu niedopier..la się jak się robi swoje.
Także Panowie poszukajcie czegoś u siebie zróbcie sobie dobry rachunek sumienia i zastanówcie się czy sobie niemożecie nic zarzucić czy wy jesteście takie ęą.
Pomyłki zdarzają się najlepszym i wszystkim tylko co niektórzy je widzą i potrafią wyciągnąć wnioski
redbaron [Usunięty]
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 15:53
Membersik napisał/a:
W Naszym zakładzie faktycznie plota robi swoje. Jak sam napisałeś redbaron jesteś na innej zmianie więc teraz wiesz tylko to i owo z plotek.
A fakt jest faktem gościu o którym piszecie mogę smiało powiedzieć JEST KULLL FACET i nie jestem jego wazyliniarzem poprostu stoję z boku i to widzę.
Membersik poczytaj dobrze ten post tam pisze jasno i wyraznie teraz już jestem na innej zmnianie a wiedze na temat gościa mam nie z plot tylko z własnych obserwacji i bezpośredniej pracy z tym gościem (czyli reasumując czytaj i myś co przeczytałeś) a potem się wypowiadaj .
Membersik
Dział: body
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 17:33
Te redbaron a może jakiś fakcik?
Bo ciu.em można nazwać wszystkich nawet ciebie a napewno anonimowo. Sądzę że jakbyś powiedział kim jesteś to na ciebie też by się coś znalazło.
To chyba normalne ze ludzia bije na dekiel czasami... zwlaszcza przy takiej robocie... ale kazdy ma swoje humory czasami... jak 500 chlopa pracuje z soba dzien w dzien to konflikty musza sie zdazac... a TL ma o tyle hardcorowa akcje ze mosi wymagac... nie da sie zadowolic wszystkich... za siedzenie nam nie placa tylko za robote ktora jadni wykonuja a drudzy nie maja czasami zamiaru, a przecierz nad TLem tez ktos jest i to nie TL wymysla plan ani robote tylko ta osoba nad nim a on chcac nie chcac mosi wymagac tego od biednych membrow :0)
Na temat rumuna można by napisać pare tomów ale ostatnio stanął po stronie swoich membrów i zj..ał tl z motorka i to nawet przy glu słyszeliście coś o tym?
hehe slyszalem ale myslalem ze to plota... heheeh zdumiewajace jak info niesie sie po wydziale... i prosze from zero to hero... post rozpoczyna sie od ataku a konczy sie pochwala... obronil swoich zjebal cudzych... zorro normalnie