Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
Wysłany: Pon Paź 15, 2007 09:24 2 pytania o Wszystkich Świętych
Mam 2:
1) Jak to jest z 31 października jak ktoś ma na 22 czy idzie do pracy czy może wolne jest zawsze dla tej zmian, która ma nockę przed jakimś świętem? Bo kończąc o 6 rano ciężko się będzie jechać na groby. Czy firmy to w ogóle nie obchodzi?
2) 2 listopada jest wolne obrabiane 28 października?
Była taka propozycja ale upadła, nie zgodzili się ponieważ w sobotę pracuje poranna zmiana i nie chcą robić przerwy pomiędzy drugą zmianą w piątek a poranną w sobotę. Takie było wytłumaczenie. Tak słyszałem.
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
Wysłany: Sro Paź 17, 2007 09:46 Re: 2 pytania o Wszystkich Świętych
murarz13 napisał/a:
Mam 2:
1) Jak to jest z 31 października jak ktoś ma na 22 czy idzie do pracy czy może wolne jest zawsze dla tej zmian, która ma nockę przed jakimś świętem? Bo kończąc o 6 rano ciężko się będzie jechać na groby. Czy firmy to w ogóle nie obchodzi?
2) 2 listopada jest wolne obrabiane 28 października?
A ty myślałeś że w tej firmie kogoś coś obcodzi a jeśli obchodzi to tylko ICH WŁSNA d**a I INTERES I OCZYWIŚCIE WYDOBYCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!